Jön az utolsó forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2016.június 4

A magyar labdarúgó válogatott ma este, Németország elleni Európa-bajnoki felkészülési mérkőzése miatt a másodosztályú bajnokság 30. fordulóját vasárnap 18 órától rendezi az MLSZ.

A zárófordulóban csapatunk a Szeged együttesének vendége lesz a gyulai Grosics Akadémián. A Tisza-parti együttessel mindannyiszor nagy csatákat vívtunk, függetlenül attól, hogy hazai környezetben, vagy idegenben kellett pályára lépnünk. Ősszel például gólzáporos meccsen diadalmaskodtunk 3-2-re Csákváron. A kék-feketék a tavaszi idényt még nagy reményekkel kezdték, titkon még az is megfordult a szegedi fejekben, hogy akár a dobogóra is odaférhet gárda, ám végül nem úgy sikerült a bajnokság második felvonása, ahogy azt szerették volna szimpatizánsaik. Pedig a szegedi játékoskeret alkalmasnak tűnt a bravúrra, ám a tavaszi első öt fordulóban mindössze kettő pontot gyűjtött a Klausz László dirigálta együttes, s ezzel el is szálltak halovány reményei.

Ennek ellenére nem számíthatunk könnyű meccsre vasárnap este. A Tisza-partiak utolsó négy meccsükön veretlenek maradtak, igaz, csak egyszer nyertek, de akkor a Balmazújvárost győzték le.

Csapatunkból továbbra sem számíthat szakvezetésünk a sérüléssel bajlódó Pintér Bence, Kocsis Gábor és Bakos Szabolcs játékéra, sőt, Fényes Szabolcsot is le kellett cserélni a legutóbbi találkozón.

A mérkőzést Farkas Tibor vezeti, segítői Horváth Róbert és Szalai Dániel lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020