Ez történt a 29. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 30

Az utolsó előtti fordulót rendezték meg vasárnap este a másodosztályú labdarúgó bajnokság idei szezonjából. A kiesés elől menekülő csapatok sorsa eldőlt, miként nagy valószínűséggel a második feljutó kilétére is fény derült.

A Mezőkövesd simán nyert Siófokon, így nagy lépést tett a feljutást felé. Amennyiben az utolsó játéknapon a borsodiak legyőzik a már kiesett Dunaújvárost, ősztől az NB I-ben szerepelhetnek. A ZTE hiába állította meg a kilenc meccses győzelmi szériában lévő Soroksárt, minden bizonnyal csak a harmadik helyen végez. A Kisvárda idegenben is kiütötte a Sopront, míg a Balmazújváros hazai pályán gázolt át a sereghajtó Ajkán. A Vác fél óra alatt elintézte a licencet nem kapó, kiesett Szigetszentmiklóst. A Szolnoki MÁV vért izzadva mentette döntetlenre a Szeged elleni meccset és harcolta ki ezzel a bent maradást.

Eredmények: Siófok-Mezőkövesd 0-4, Vác-Szigetszentmiklós 4-0, ZTE-Soroksár 2-1, Sopron-Kisvárda 1-5, Balmazújváros-Ajka 4-1, Dunaújváros-Budaörs 0-5, Szolnoki MÁV-Szeged 1-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020