Vége: Aqvital FC Csákvár-Gyirmót FC Győr 1-4 (0-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 29

A másodosztályú bajnokság 29. fordulójában a már bajnok Gyirmót együttesét fogadja csapatunk. Toldi Gábor vezetőedző továbbra sem számíthat a már eddig is sérült Pintér Bencére és Bakos Szabolcsra, ráadásul Kocsis Gábor is kidőlt a sorból. A vendégek múlt heti győztes csapatán egyetlen helyen változtatott Bene Ferenc, ismét elfoglalta a helyét a védelem előtt Kiss Máté, így viszont Madarász Márk szorult a kispadra.

 Aqvital FC Csákvár-Gyirmót FC Győr 1-4 (0-2)

Csákvár, vezeti: Pintér Csaba (Lémon, Kulman)

Csákvár: Gróf – Fényes (Racskó), Dulló, Spandler, Baranyai – Domján, Nyilasi (Bartos) – Molnár T. (Oldal), Lőrincz, Molnár Cs.- Makrai. Edző: Toldi Gábor

Gyirmót: Sebők – Bori (Madarász), Szekeres, Balogh B., Völgyi – Horváth A., Kiss M., Paku (Beliczky) – Vass P., Simon András, Simon Attila (Nagy S.). Edző: Bene Ferenc

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi a szokásos kék – sárga szerelésünkben, a vendégek pedig tiszta fehérben léptek pályára.

2. perc: Kiss Máté indításával Simon András lépett ki a leshatáron túlról, Kulman Tamás asszisztens elaludt, így a vendégek csapatkapitánya egyedül vezethette a labdát kapusunkra. Gróf Dávid azonban óriási bravúrral menteni tudott.

10. perc: Simon Attila emelt a baloldali tizenhatosról a kapu elé az ötösre, Simon András újfent lesen volt, ám a játékvezető ismét tovább engedte a játékot, közeli lövését azonban Gróf bravúrral kitenyerelte.

Szokásunkkal ellentétben meglepően megilletődötten kezdtük a találkozót, a már bajnok Gyirmót viszont önbizalomtól duzzadóan futballozik.

14. perc: Lőrincz Attila és Nyilasi Bálint szép kényszerítőzés után hozta ki a labdát, Molnár Tibort indítottál a jobb szélen, akinek centerezését Szekeres az utolsó pillanatban csúsztatta szögletre a berobbanó Molnár Csaba elől.

21. perc: Molnár Tibor indításával Makrai törhetett kapura a jobb összekötő helyén, de 10 méterről lövés helyett passzolni akart, így oda lett a helyzet.

24. perc: Völgyi a jobb oldali alapvonalról ballal tekert élesen a kapu elé egy szabadrúgást, a labda a hosszú saroknál álló Simon Attila testéről a hálóba pattant, ám a játékvezető kezezés miatt nem adta meg a találatot, mi több a vendégek cstaárát még sárga lappal is büntette.

29. perc: Lőrincz Attila a vendégek ötösén bevetődve próbálta a kapuba juttatni a labdát, eközben eltalálta Balog Béla lábát, ezért a játékvezető sárga lapot adott játékosunknak.

30. perc: Nyilasi Bálint sárga lapot érően buktatta Völgyit a bal oldali vonal mellett.

32. perc: Simon András a jobb összekötő helyén áthámozta magát a keresztezni akaró Dullón, az ötös sarkáról azonban nem találta el a jobb alsót.

41. perc: Molnár Csaba varázsolta oda a labdát a jobb összekötő helyén egyedül felejtett Molnár Tibor elé, aki óriási helyzetben a kapu mellé emelt.

42. perc: Bori jobb oldali beadását Simon Attila az ötös bal sarkáról a hosszúba belsőzte, 0-1.

45+1. perc: Gyorsan elvégzett gyirmóti szabadrúgás végén Simon Attila a bal oldali alapvonalról lágyan keresztbe emelt a kapu előtt, a hosszún érkezett Simon András és egy lépésről a hálóba fejelt, 0-2.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, csapatunkban Fényes helyett Racskó folytatja a játékot.

53. perc: Makrai futotta le a bal oldali vonal mellett Szekerest, beadása azonban nem igazán volt pontos Molnár Csabának, így oda lett a lehetőség.

55. perc: Nyilasi bátran hozta fel a labdát a felezővonaltól, átadása után Makrai két csellel becsapta Borit és Szekerest, lövése azonban a bevetődő Balogról szögletre pattant.

58. perc: Cserél csapatunk, Nyilasi helyére Bartos Julián érkezett.

63. perc: Horváth Adrián akadálytalanul hozhatta föl a felezővonaltól a labdát, kiugratta Vass Patrikot, aki a jobb összekötő helyéről 10 méterről higgadtan gurított a kapu közepébe, 0-3.

64. perc: Makrai Gábor a tőle megszokott lendülettel tört előre a bal oldali vonal mellett, a tizenhatos vonalánál befelé cselezett, majd jobbal kilőtte a hosszú sarkot, 1-3.

66. perc: Kísértetiesen hasonló támadást vezetett a Csákvár, mint a szépítő gól előtt, de Makrai lövése ezúttal szögletre pattant.

69. perc: Cserél a Gyirmót, Simon Attila helyére Nagy Sándor érkezett.

71. perc: Lőrincz Attila támadta le Völgyit a tizenhatos jobb sarkánál, a vendégek játékosa eljátszotta a nagy halált, Pintér játékvezető pedig elhamarkodottan felmutatta a második sárga lapot is csapatunk fiataljának.

76. perc: Bal oldali gyirmóti szöglet után Szekeres Adrián fejelt úgy a hálóba, hogy a labda a földről pattant a jobb felső sarokba, 1-4.

Vége a mérkőzésnek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020