Együtt akarjuk tartani a keretet

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 26
sanyi

Már csak két forduló van hátra a 2015/16-os másodosztályú labdarúgó bajnokságból, azt követően rövid pihenőre térnek a csapatok, majd a felkészüléssel egyidőben megkezdődik a “nagy nyári játékoskeringő”.

Csapatunk minden képzeletet felülmúló szereplése okán jogosan merül fel szurkolóinkban a kétely, hogy kapósak lesznek játékosaink a “piacon”, s szétszéledhet a remekül összerakott keret.

- Ami már köztudott, Gróf Dávid az élvonalba, Kispestre szerződik a nyáron, s távozik második számú kapusunk, Kovács Attila is – tudtuk meg klubunk tulajdonosától, Nagy Sándortól. – Ez pedig azt jelenti, két kapust mindenképpen igazolnunk kell az elkövetkező hetekben. A kiszemeltekkel már felvettük a kapcsolatot, s reményeink szerint hamarosan döntés születik ügyükben. Az sem titok, hogy a Puskás Akadémia szakmai igazgatója lesz a következő szezontól Bognár György. A felcsútiaktól kölcsönkapott játékosok közül Spandler Csaba, Makrai Gábor és Fényes Szabolcs a tervek szerint visszatér anyaegyesületébe, s helyettük más fiatalokat kapunk az akadémiáról. Rajtuk kívül szeretnénk együtt tartani a keretet. Az biztos, a távozók pótlására célirányosan, posztra akarunk, kell igazolnunk, tehát középső védőt és támadót szerződtetnünk. Klubunk és a Puskás Akadémia között az elmúlt esztendőkben remek kapcsolat alakult ki, melynek mindkét fél megtapasztalhatta előnyeit. Bízunk benne, ez a jó viszony a jövőben is megmarad.

Csapatunk az idei bajnokságban utoljára vasárnap este szerepel hazai környezetben, azaz távozó játékosaink a már bajnok Gyirmót elleni összecsapáson búcsúznak el a csákvári közönségtől.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>