Hivatalos: Gróf Dávid a Honvédhoz távozik

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 24
grofo

Amint arról már hetek óta hallani lehetett a zuhanyhíradóban, mára hivatalossá vált. Csapatunk kapusára, a 27 éves Gróf Dávidra szemet vetett a Honvéd, s miután megegyeztek a felek, ma aláírás is került az új szerződésre.

Gróf Dávid majd tíz évi “külszolgálat” után 2015 nyarán szerződött Csákvárra és nyugodtan kijelenthető, neki is elévülhetetlen érdemei vannak csapatunk minden képzeletet felülmúló szereplésében. A Skóciában, Angliában és Németországban is megfordult hálóőr génjeiben is örökölte a kapus szakmát, hiszen édesapja az a Gróf Attila aki hosszú éveket töltött a Tatabánya, az Újpest, a Videoton, a Volán és a Vasas kapujában az élvonalban. A 27 éves Dávid Csákváron mindvégig remek teljesítménnyel rukkolt ki, kirobbanthatatlan tagja lett a kezdő tizenegynek. Szerződése lejártával most elfogadta a kispestiek invitálását és három éves kontraktust kötött a fővárosi klubbal.

Gróf Dávid további pályafutásához honlapunk és csapatunk szurkolói nevében is sok sikert kívánunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>