A sors igazságtalansága lett volna, ha nem nyerünk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 23

Szokásunktól eltérően, a hét végén nem gólzáporos meccsen gyűjtöttük be a három pontot, hanem mindössze egyetlen találatot szerezve gyűrtük le a Siófokot.

– A sors igazságtalansága lett volna, ha nem nyerünk – vélekedett a lefújást követően csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Számtalan helyzetet dolgoztunk ki, ám míg korábban három, négy gólt is szereztünk ennyi lehetőségből, most csupán egyszer sikerült a kapuba találnunk. A lényeg azonban, hogy megvan a három pont.

Kimondottan izgalmas, hajtós meccset vívott egyébként a két gárda. A Siófok rendkívül szervezetten őrizte kapuját, s a mezőnyben sem futballozott rosszul, ám komoly kidolgozott helyzetig nem igen jutott. Ez egyben védőmunkánk dicsérete is. A Spandler Csaba dirigálta védelem remekül tette a dolgát, s immár két meccset tudott le egymás után kapott gól nélkül. Tulajdonképpen támadójátékunkat sem érheti kritika, hiszen rengeteg helyzetet kidolgoztunk, ám házi gólkirályunknak, Makrai Gabinak ezúttal nem sikerült semmi. Ennyi lehetőségből más meccseken mesterhármast szerzett, most azonban még a kaput sem igazán találta el.

Szerencsére megtette helyette az örökifjú Domján Attila, aki 11 méterről úgy kicentizte a jobb alsót, hogy a labda a kapufáról vágódott a hálóba.

– Mikor azt láttam, a kapufát találja el a lövésem és elkezd keresztbe gurulni a gólvonal mentén, csak imádkozni tudtam, hogy végül ne kifelé, hanem a hálóba pattanjon. Úgy látszik meghallgatásra talált az imám – elevenítette fel a győztes gól pillanatait csapatkapitányunk.

Két fordulóval a bajnokság zárása előtt a negyedik helyre lépett előre csapatunk. Hogy meg is őrizzük előkelő pozíciónkat, bravúrra lesz szükségünk vasárnap, a már bajnok Gyirmót vendégjátéka alkalmával …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020