Vége: Aqvital FC Csákvár-Siófok 1-0 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 21

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 28. fordulójában a Siófok együttesét fogadja csapatunk. Toldi Gábor vezetőedző összeállítási gondjai enyhültek a múlt hét óta, hiszen Nyilasi Bálint, Spandler Csaba és Molnár Csaba is letöltötte eltiltását, s így ismét pályára léphetnek. Ugyanakkor továbbra sem számíthat szakvezetőnk a sérüléssel bajlódó Bakos Szabolcs és Pintér Bence játékára.

Mivel az MLSZ Fegyelmi Bizottsága enyhítette a vendégek vezetőedzőjének korábbi eltiltását, Goran Kopunovics ma este elfoglalhatja helyét a siófokiak kispadján.

Aqvital FC Csákvár-Siófok 1-0 (0-0)
Csákvár, 400 néző, vezeti: Berke Balázs (Király Krisztián, Vígh-Tarsonyi Gergő)
Csákvár: Gróf – Fényes, Dulló, Spandler, Baranyai – Lőrincz (Oldal, szünetben), Domján – Molnár T., Nyilasi (Szalai,65.), Molnár Cs. – Makrai(Bartos, 75.). Edző: Toldi Gábor.
Siófok: Filipánics – Baksa, Mogyorósi, Czingráber, Farkas N. – Gál M., Futó – Nagy D., Ivancsics, Körmendy (Kozma)– Elek . Edző: Goran Kopunovics.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi a szokásos sárga-kék szerelésben, a vendégek fehér mezben és sötétkék nadrágban léptek pályára.

Nem cifrázta a két csapat, az első perctől kezdve nagy iramot diktálnak. Kemény ütközések, férfias csata fűszerezi a találkozót, ám a kapuk még nem kerültek veszélybe.

11. perc: Fényes a felezővonalról passzolta a jobb összekötő helyén tanyázó Molnár Csabához a labdát, aki 25 méterről azonnal lőtt, Filipánics azonban védett.

13. perc: Dulló emelt Makrai felé a tizenhatoson belülre, támadónk lefordult Mogyorósiról, az ötös sarkáról leadott lövését azonban Filipánics bravúrral szögletre mentette.

15. perc: Baranyai indította a baloldali vonal mellett meglóduló Makrait, aki lefutotta Baksát, ám az utolsó pillanatban hosszan szöktette magát és Mogyorósi bedobásra tudott tisztázni előle.

17. perc: Nyilasi 20 méteres jobblábas lövése a bal sarok mellett hagyta el a játékteret.

19. perc: Szemet gyönyörködtető támadás: Domján felpassza után Molnár Csaba kényszerítőzött Makraival a tizenhatos vonalán, majd jobb külsővel centikkel lőtt a jobb felső sarok mellé.

36. perc: Ivancsics 50 méteres keresztlabdájával Nagy Dániel robogott a kapu felé a jobb oldali vonal mellett, beadásába Baranyai még időben belelépett és szögletre tisztázott.

37. perc: Molnár Csaba jobb oldali szögletét Spandler Csaba 8 méterről a léc fölé fejelte.

39. perc: Farkas Norbert buktatta a felezővonalnál az őt kicselező Nyilasi Bálintot, sárga lap lett a jutalma.

44. perc: Lőrincz robogott el a bal oldalon, az alapvonalról visszalőtt labdáját Domján lőtte kapura, ám Mogyorósi blokkolni tudott, a lepattanót 11 méterről Nyilasi centikkel lőtte a bal alsó mellé.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, nálunk Lőrincz helyett Oldal Tibor folytatja a játékot. A frissen beállt szélső 20 másodperc elteltével máris helyzetbe hozta Molnár Tibort, ám a lövés pillanatában elcsúszott a társ és a labda Filipánics könnyű zsákmánya lett.

47. perc: Domján varázsolta Nagy Dániel elé a labdát a tizenegyes pontnál, ám Mogyorósi keresztezni tudott az utolsó pillanatban.

51. perc: Molnár Tibor jobb oldali begurítása után Molnár Csaba jobbal felpörgette a labdát Gál fölött, majd ballal kapásból a bal kapufa mellé bombázott.

53. perc: Makrai a jobb oldali alapvonalon becsapta Farkast, majd ballal éles szögből kapura lőtt, ám Filipánics ismét a helyén volt.

57. perc: Molnár Tibor szlalomozott végig a siófokiak bal oldalán, az alapvonalról visszalőtte a labdát, ám sem Makrai, sem Molnár Csaba, sem Oldal Tibor nem ért oda a kapu elé.

62. perc: Molnár Csaba és Domján Attila bolondította meg a siófoki védőket, Mogyorósi az utolsó pillanatban tisztázott szögletre.

65. perc: Ivancsics 25 méteres bal lábas lövését Gróf bravúrral tolta szögletre a jobb alsó sarok elől.

70. perc: Molnár Csaba szabadrúgás beívelése elsuhant Makrai feje előtt, így Filipánics védeni tudott.

71. perc: Az első siófoki helyzet: Ivancsics jobb oldali szögletét Mogyorósi fejelte kapura, Domján a kapufánál állva testtel mentett.

73. perc: Oldal a bal oldali alapvonalról hajszál pontosan gurított vissza Makrai elé, aki a tizenegyes ponton, óriási helyzetben elesett a labdában.

76. perc: Molnár Tibor sokadszor verte meg védőjét a jobb oldalon, az alapvonalról ismét pontosan tette vissza a labdát, az érkező Domján Attila pedig okosan a bal alsó sarokba helyezett, 1-0.

86. perc: Molnár Csaba kapott sárga lapot. Cserél a Siófok, Körmendy helyére Kozma érkezik.

89. perc: Bartos készítette le a labdát Molnár Csabának, aki 20 méterről keményen kapura tűzte, Filipánics azonban magabiztosan védett.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020