Idegenbeli bravúr, kapott gól nélkül

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 16

Csapatunk bravúros idegenbeli győzelmet aratott a hét végén, s ezzel továbbra is tapad az élmezőny csapataira a táblázaton.

Szombaton este, villanyfényes összecsapáson, 1-0-ás győzelmet aratottunk a szezon előtt még feljutásra esélyes csapatok között emlegetett Szolnok otthonában.

– Meglehetősen szokatlan összeállításban voltunk kénytelenek pályára lépni, hiszen három eltiltottunk (Nyilasi, Molnár Cs., Spandler) mellett három sérültünkre (Bakos, Pintér, Fényes), sem számíthattunk a tiszaligeti találkozón – felelte érdeklődésünkre a találkozót követően csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Ezek után nem meglepő, hogy különösen az első félidőben gyengébb teljesítményt nyújtottunk a megszokottnál, s Gróf Dávid védései mellett a szerencsére is szükségünk volt, hogy megússzuk kapott gól nélkül az 45 percet. Ugyanakkor a fiúk dicséretére legyen mondva, kúsztak, másztak a siker érdekében, a szünet után pedig már kézben tartották a meccset. Igazi, komoly helyzetünk tulajdonképpen egy akadt a találkozón, azt viszont sakk-mattra játszotta Kocsis Gabi és Molnár Tibi, s utóbbi ki is lőtte a bal felső sarkot.

A hét végén amolyan helyosztó találkozón fogadjuk a Siófok együttesét. Amennyiben sikerül itthon tartanunk a három pontot, a hetedik helynél rosszabb pozícióban már nem végezhetünk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020