Ez történt a 25. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 1

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában valamennyi találkozót szombaton este rendeztek meg. Amire a szezonban még soha sem volt példa, mindhárom dobogón tanyázó gárda vereséget szenvedett. Ezzel pedig olyannyira nyílt lett a feljutásért vívott küzdelem, hogy akár még mi is odaérhetünk a második helyre. Lemaradásunk mindössze 2 pont(!) a második Kisvárda mögött …

A listavezető Gyirmót kihasználva riválisai botlását, már most bebiztosíthatta volna bajnoki címét, ám pont nélkül maradt a rendkívül masszív és a feljutásba hozzánk hasonlóan akár bele is szóló Balmazújváros otthonában. A Zalaegerszeg ellenünk szenvedett sima vereséget hazai pályán, s ezzel leszorult a második helyről, ahová az egyre jobban belelendülő Kisvárda léphetett fel dunaújvárosi győzelme után. A Soroksár megszerezte zsinórban hatodik győzelmét is, ezúttal Mezőkövesden diadalmaskodott Lucsánszky Tamás csapata. A Siófok otthon tartotta a három pontot a kiesés rémétől fenyegetett Szigetszentmiklós ellen. A Budaörs csákvári “albérletben” az Ajka, a Sopron hazai pályán a Szolnok ellen végzett döntetlenre. A Vác fontos győzelmet aratott a tavaszra kipukkadó Szegeddel szemben.

Eredmények: Balmazújváros-Gyirmót 1-0, Mezőkövesd-Soroksár 0-1, Dunaújváros-Kisvárda 0-4, Budaörs-Ajka 0-0, Siófok-Szigetszentmiklós 1-0, Sopron-Szolnoki MÁV 0-0, Vác-Szeged 3-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020