Ezt várom a fordulótól: Molnár Csaba

Szerzo:
Feltoltve: 2016.április 21

Az egész szezonban rendkívül kiegyensúlyozott, jó formát hozott eddig Molnár Csaba. Mi több, Makrai Gábor mellett nyolc találatával a második leggólerősebb játékosa csapatunknak, s remélhetően “jó szokását” megtartja egészen a bajnokság végéig. Ezúttal egy új terepre csábítottuk, kíváncsiak vagyunk, csak gyakorlatban vagy elméletben is “mestere” szakmájának. A 24. forduló mérkőzéseire Molnár Csabitól kértünk tippeket. Íme:

Szeged-Dunaújváros 1

Nem kérdés számomra, hogy a Szeged jobb csapat. Sőt, még annál is jobb, mint amilyen helyet jelenleg elfoglal a tabellán.

Soroksár-Budaörs x

Meglepetést várok. Irigylésre méltó győzelmi szériában van a hazai gárda, a Budaörs pedig a remek ősz után tavasszal látványosan gyengélkedik, s ma már ott tart, hogy minden pontra szüksége lehet.

Sopron-Siófok x

Hazabeszélek, nekünk a döntetlen lenne a legjobb, hiszen a két gárda közvetlen riválisunk a fiatal játékosok szereplése alapján kiosztandó pénzdíjazásban.

Szolnoki MÁV-Zalaegerszeg 2

A vendégeknek muszáj nyerniük, hogy ott akarnak ragadni a dobogó második fokán, a Szolnok pedig a jelek szerint mély gödörben van.

Gyirmót-Vác 1

Ugyan a Duna-partiak idegenben különösen masszívak, s meg fogják szorongatni a listavezetőt is, de a házigazda hozza a kötelezőt.

Kisvárda-Mezőkövesd x

Háromesélyes a rangadó, talán az iksz a legvalószínűbb.

Ajka-Szigetszentmiklós 2

Mintha az SZTK harcosabb gárda lenne, mint a sereghajtó, s ez döntő lehet.

Aqvital FC Csákvár-Balmazújváros 1

A mumusunkkal játszunk, valahogy soha nem jött ki a lépés a hajdúsági gárda ellen. Van visszavágni valónk velük szemben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020