Makrai Gábor megdöntheti Gajdos Zsolt tavalyi gólcsúcsát

Szerzo:
Feltoltve: 2016.április 19
makesz

Mióta csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokságban szerepel, Gajdos Zsolt számít a tavalyi idényben szerzett 14 góljával  a csúcstartónak. Mikor 2015 nyarán ő és a kilenc találatig jutó Horváth Roland távozott Csákvárról, sok szurkolónk kapott ijedtében a szívéhez, mondván még egy ilyen gólveszélyes párosa nem lesz kis csapatunknak.

Nos, nagyon úgy tűnik, már 2016-ban megdőlhet a tavalyi rekord. Makrai Gábor ugyanis Vácott immár tizenkettedig gólját szerezte a szezonban, míg Molnár Csaba jelenleg nyolc találatnál jár. Mindez pedig azt jelenti, kettőjük “összetermése” mindössze három góllal marad el a Gajdos-Horváth duó eredményétől, s még hét forduló hátra van az idei pontvadászatból. Sőt, Makrai Gábor “egyéniben” is az élre állhat, ehhez nem kell más, minthogy a Balmazújváros, a Zalaegerszeg, a Sopron, a Szolnok, a Siófok, a Gyirmót és a Szeged elleni mérkőzéseken legalább háromszor a kapuba találjon.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>