Mennyit ér a négygólos győzelem?

Szerzo:
Feltoltve: 2016.április 11

Mint köztudott, a másodosztályú labdarúgó bajnokság hét végi fordulójában csapatunk rendkívül magabiztos játékkal, 4-0-ás győzelmet aratott a Dunaújvárossal szemben. Még mielőtt azonban a fanyalgók azzal jönnének, hogy “jó, jó, de mindezt egy télen alaposan meggyengült, mondhatni ificsapat ellen értük el”, érdemes egy kicsit a színfalak mögé nézni.

Márpedig ott azt láthatjuk, hogy ezt az “ificsapatot” egyetlen vetélytársa sem ütötte ki tavasszal, a Vác és a Zalaegerszeg tudta csak két góllal legyőzni. Pedig olyan együttesekkel játszott, mint a második ZTE, a hatodik Balmazújváros vagy éppen a Sopron. Sőt! Stabilitását, szervezettségét mindvégig megőrizve utolsó két meccsén meglepetésre pontot szerzett a hűség városában, illetve a szezon előtt még feljutásról ábrándozó Szolnoki MÁV ellen is.

Ezek után igenis komoly értéke van csapatunk 4-0-ás győzelmének! Persze azért továbbra is “illik” a földön maradnunk, nem szabad nagyobb jelentőséget tulajdonítani a siker, mint amennyit jelent. De a jó teljesítményért, a gólerős játékért jár a dicséret!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020