Ez történt a 22. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.április 10

A másodosztályú labdarúgó bajnokságban pénteken, szombaton és vasárnap a 22. forduló mérkőzéseire került sor. Ahogy az az idei pontvadászatban már megszokottnak mondható, ismét több váratlan eredmény született.

A Balmazújváros zsinórban ötödik mérkőzését nyerte meg, ezúttal Sopronban gyűjtötte be a három pontot. A Soroksár elkapta a fonalat, gyors egymásutánban harmadik győzelmét aratta, még egy szöget verve ezzel az ajkai futball koporsójába. A szezon előtt még feljutási álmokat szövögető Szolnoki MÁV stadionavatót tartott szombaton, ám a kék-fehérek mélyrepülése az impozáns új létesítményben is tovább folytatódott: kiesési rangadón szenvedtek vereséget a Váctól. A Szigetszentmiklóson nem segített a hétközi edzőcsere sem – Vágó Attilát Tamási Zoltán váltotta -, szombaton Kisvárdán futott bele egy kiadós verésbe. A Zalaegerszeg kezd kikászálódni a hullámvölgyből, simán legyőzte a Siófokot. A Budaörs viszont ott folytatta a Szeged ellen, ahol az elmúlt hetekben rendre abbahagyta, pont nélkül volt kénytelen elhagyni a pályát. A forduló rangadóján a listavezető Gyirmót legyőzte a Mezőkövesdet, mely a hajrában tizenegyest hibázott.

Eredmények: Sopron-Balmazújváros 1-2, Soroksár-Ajka 1-0, Szolnoki MÁV-Vác 0-1, Kisvárda-Szigetszentmiklós 5-0, Zalaegerszeg-Siófok 3-0, Gyirmót-Mezőkövesd 2-1, Szeged-Budaörs 2-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020