Ez történt a 21. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.április 3

Szombaton hét, vasárnap egy találkozót rendeztek a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. A 21. fordulóban ismét akadtak meglepetések, és ismerjük el, több pályán is számunkra kedvező eredmény született.

A sokáig sereghajtó Soroksár a jelek szerint kezd magára találni, ezúttal “hatpontos” meccset nyert Siófokon és azonnal el is került a kiesést jelentő helyekről. Ugyanakkor az utolsó helyen tanyázó Ajka nem tudott élni közel 70 perces emberelőnyével és hazai pályán is vereséget szenvedett a Kisvárdától. A Szigetszentmiklós újabb sima “zakót” kapott otthon, ezúttal a Szeged vitte el tőle a három pontot. A Zalaegerszeg zsinórban másodszor kapott ki, most éppen Balmazújvárosban, s ezzel le is csúszott a feljutást jelentő második helyről. A listavezető Gyirmót látszólag szoros meccsen múlta felül a Budaörsöt, míg a Sopron tíz emberrel játszva is hazavitte a pontokat Vácról. Hét végi ellenfelünk, a sokak által lesajnált Dunaújváros két hete a Soprontól, most pedig a Szolnoktól lopott pontot, azaz jó lesz vigyáznunk a szombati összecsapáson.

Eredmények: Siófok-Soroksár 0-1, Ajka-Kisvárda 0-1, Szigetszentmiklós-Szeged 0-3, Balmazújváros-Zalaegerszeg 1-0, Gyirmót-Budaörs 3-2, Dunaújváros-Szolnoki MÁV 1-1, Vác-Sopron 0-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020