Nem okoztunk csalódást a Videoton ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2016.március 26

Kihasználva a magyar labdarúgó válogatott ma esti, horvátok elleni felkészülési mérkőzése okozta bajnoki szünetet, csapatunk az NB I-es Videoton vendége volt szombaton délelőtt.

Videoton-Aqvital FC Csákvár 4-1 (4-1)

Székesfehérvár, 100 néző

Videoton: Kovacsik (Gyánó) – Fejes (Nego), Varga, Vinicius, Szolnoki – Simon (Pölöskei) – Kovács I. (Heffler), Pátkai (Sejben) – Géresi (Soumah), Feczesin (Tischler), Haraszti (Suljic). Edző: Horváth Ferenc.

Csákvár: Kovács A. (Gróf) – Pintér B., Dulló, Racskó, Spandler (Baranyai) – Fényes, Bakos (Oldal), Kocsis G. – Karacs, Bartos, Molnár T.

Gólszerzők: Haraszti 2, Kovács I. 2 (egyet tizenegyesből), , ill. Kocsis G.

A bajnoki szünet adta lehetőséggel élve, szakmai stábunk több olyan játékosnak is pihenőt engedélyezett, akik kisebb, nagyobb sérülés miatt könnyített munkát végeztek az elmúlt napokban. Így ezúttal nem volt ott a keretben az alapembernek számító Domján Attila, Szalai Tamás, Molnár Csaba, valamint az U21-es válogatottal éppen Albániában szereplő Makrai Gábor sem. Sőt, Nyilasi Bálint is felmentést kapott az élvonalbeli csapat elleni találkozóról. A találkozót követően vezetőedzőnk, Toldi Gábor értékelte a látottakat.

– Gyorsan megszereztük a vezetést, de aztán a Videoton Haraszti és Kovács István duplájával a szünetig fordított. A második játékrészben aztán sokat cserélt a Vidi, míg mi összesen két helyen változtattunk. Sajnos kapusunk, Kovács Attila a hatvanadik perc táján térdsérülést szenvedett, így Gróf Dávidnak is pályára kellett lépni. Összeségében elmondható, nem okoztunk csalódást, a mezőnyben elfogadható teljesítményt nyújtottunk, ám érezhető volt az NB I és NB II közti sebesség különbség. Az edzőmeccs jól szolgálta felkészülésünket a jövő heti, Mezőkövesd elleni összecsapásra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020