Palermo, Frankfurt, Wroclaw … no és Csákvár

Szerzo:
Feltoltve: 2016.március 24

A magyar U21-es labdarúgó válogatott ma este Európa-bajnoki selejtezőn fogadta Izrael együttesét a gyirmóti stadionban, s a találkozó gól nélküli döntetlenre végződött.

Palermo, Lipcse, Wroclaw, Csákvár … Nem akármilyen felsorolás. A Debrecenből télen Szicíliába szerződött Balogh Norbert, az U20-as vb gólkirálya, a svájci Sion által februárban a lengyel Slask Wroclawhoz kölcsönadott Mervó Bence és a német Bundesliga II-ben szereplő FSV Frankfurt által foglalkoztatott Kalmár Zsolt mellett csapatunk fiatalja, a 19 esztendős Makrai Gábor – egyetlen NB II-es játékosként – is pályára lépett a selejtező mérkőzésen. Sőt! Az utolsó húsz percre bizalmat kapó támadónk nevéhez fűződik az összecsapás legnagyobb helyzete: a 89. percben mesteri mozdulattal fordult kapura a tizenhatos vonalán, ám a kapujából kirepülő izraeli portás lábában elakadt lövése.

Mindentől függetlenül, a 0-0 ellenére Makrai Gabi nem keltett csalódást, nem lógott ki az élvonalban, illetve külföldön légióskodó társak közül. Az U21-es válogatottban történt bemutatkozásához, teljesítményéhez honlapunk olvasói nevében is gratulálunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020