Az index már kint, előzésre készülünk szombaton

Szerzo:
Feltoltve: 2016.március 18

A labdarúgó NB II huszadik fordulójában, szombaton a remek szezont futó újonc Budaörsöt fogadja hazai pályán csapatunk. A tavaszi eredményeknek köszönhetően egyetlen pontra felzárkóztunk a táblázaton riválisunk mögé, s amennyiben sikerül visszavágnunk az őszi vereségért, megelőzzük vetélytársunkat.

– A tavaszi két döntetlenünkkel és két győzelmünkkel kedvező helyzetbe kerültünk, de most kell igazán a földön maradnunk. Természetesen szeretnénk visszavágni az őszi vereségért – fejezte ki óhaját a holnapi meccsel kapcsolatban vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Azzal is tisztában vagyunk azonban, ez az összecsapás más lesz, mint volt a legutóbbi, Szigetszentmiklós elleni kilencven perc.

Az újonc, melyet a feljutás pillanatában a legtöbben biztos kiesőnek véltek, általános elképedésre az augusztusi bajnoki rajt óta az élmezőnyben tanyázik, azaz  nem vár sétagalopp csapatunkra.

– Harcos, szervezett csapat a Budaörs, szinte egyetlen lendülettel csinálta végig az őszi idényt. Tavasszal ugyan beragadt, de elszántságát bizonyítja, hogy legutóbb a Szolnok ellen, a 94. percben mentett pontot. Ellenünk ráadásul szinte komplett csapat áll Miskei Attila kollégám rendelkezésére.

A Budaörs eredménysora tiszteletet parancsoló, annak ellenére is, hogy az utolsó hat meccséből csak egyszer sikerült nyernie. A “szomszéd” legutóbb február 20-án, Balmazújvárosban gyűjtötte be a három pontot, azóta a Dunaújváros és most legutóbb a Szolnok ellen végzett döntetlenre. Csapatunk jó formában várja a találkozót: az indexet már kitettük, most már “csak” be kellene fejezni az előzést.

A holnap 15 órakor kezdődő rangadón Molnár Attila dirigál, segítői Mohos Milán és Aradi József lesznek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020