Hiányzók itt is, ott is

Szerzo:
Feltoltve: 2016.március 11

Szombaton délután fél háromkor az SZTK-Erima otthonában lép pályára csapatunk a másodosztályú bajnokság soros fordulójában. Mindkét együttes számára különös jelentőséggel bír az összecsapás: amennyiben nyerünk, leszakítjuk magunkról vetélytársunkat, a hazai siker viszont azt jelentené, hogy vendéglátónk három pontra megközelítene minket a táblázaton.

Az ilyen találkozókra általában a “félholtak” is feltámadnak, pontosabban a kisebb, nagyobb sérüléssel bajlódókat összedrótozzák az orvosok. Ha csak valami fatális véletlen nem történik, szakvezetőink csupán a maródi Hajdú Sándorra, illetve a legutóbb piros lapot kapott és emiatt egy meccsre eltiltott Dulló Martinra nem számíthatnak a holnapi rangadón. Mindez azt is jelenti, az Ajka elleni meccset kihagyó Fényes Szabolcs meggyógyult betegségéből és a sérüléssel bajlódó Racskó Roland is nagyon szeretne pályára lépni.

A hazaiak mestere, Vágó Attila szintén két játékosára nem számíthat egészen biztosan: Vágó Levente számára térdszalag-szakadás miatt már véget ért az idény, míg Vólent Roland legutóbb begyűjtötte ötödik sárga lapját, így csak a lelátóról szoríthat társainak. Sőt, kérdéses az egy hónapja combizom-szakadást szenvedő Balázs Richárd visszatérése is, ugyanakkor Nagy Olivér minden bizonnyal már helyet kap az SZTK keretében.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020