Újabb döntetlen, ezúttal idegenben: Soroksár-Aqvital FC Csákvár 1-1 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 27

Szombaton délután idegenben lépett pályára csapatunk a másodosztályú bajnokság 17. fordulójában. Toldi Gábor vezetőedző ezúttal nem számíthatott a kisárgult Bakos Szabolcsra, valamint a pénteken megsérült Racskó Rolandra sem.

Soroksár-Aqvital FC Csákvár 1-1 (1-1)

Haraszti úti pálya, 500 néző, vezette: Böcskei Balázs (Szert, Szalai)

Soroksár: Holczer – Fülöp, Valencsik, Gengeliczki, Gohér – Sándor, Peszmeg – Csilus, Mihály D. (Zsivóczky, 59.), Korozmán (Papp M., 71.) – Szilágyi P. (Gárdos, 26.). Edző: Lucsánszky Tamás.

Csákvár: Gróf – Pintér B., Dulló, Spandler, Baranyai – Fényes, Molnár Cs. – Molnár T. (Oldal, 80.), Kocsis (Szalai, 59.), Nyilasi (Domján, 59.) – Makrai.

30. perc: Kocsis Gábor a jobb oldali vonal mellől gurított a tizenegyes pontnál álló Molnár Tibornak, akitől Gengeliczki nem tudta elvenni a labdát, csatárunk félfordulatból a jobb alsó sarokba lőtt, 0-1.

40. perc: Molnár Csaba lába között elsuhant a labda a felezővonalnál, Csilus lecsapott rá, bevezette az ötös jobb sarkáig, lövése úgy tűnt elsuhan a kapunk előtt, de középen érkezett Gárdos és három lépésről a hálóba sodorta, 1-1.

92. perc: Papp Máté ugyan csereként lépett pályára, ám húsz perc alatt két sárga lapot is begyűjtött, így villant számára a piros is.

A sereghajtó hazai együttes bebizonyította, nem véletlenül nyert egy hete Szolnokon. Az első félidőben ugyan mi irányítottuk a játékot, de a szünet után már nem volt komolyabb esélyünk a gólszerzésre. Sőt, a meccslabda a hazaiak előtt adódott, ám Sándor István ajtó-ablak helyzetben leadott 10 méteres lövése célt tévesztett.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020