Ezt várom a fordulótól: Spandler Csaba

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 25

A másodosztályú labdarúgó bajnokságban a tizenhetedik forduló összecsapásaira kerül sor a hét végén. Míg a nyitány meccseire egy régi “motoros”, az őszi totókirály Racskó Roland tippelt, addig ezúttal egy új fiút, a januárban érkezett Spandler Csabát kértük fel esélylatolgatásra. Amennyiben középső védőnk olyan “teljesítményt” nyújt, mint szombaton, a Kisvárda ellen a pályán, akkor biztosak lehetünk benne, alaposan beletrafál az eredményekbe. Íme Csabi tippjei:

Ajka-Szolnoki MÁV x

Két, közel azonos képességű csapat találkozik, égetően szükségük van a pontokra, így szerintem mindkettő nagyon fog vigyázni, nehogy ismét vereséget szenvedjen.

Mezőkövesd-Balmazújváros 1

Két csalódott csapat találkozik. Szerintem ezúttal a hazaiak bizonyítják, hogy csak kisiklás volt részükről a legutóbbi vereség.

Szigetszentmiklós-Sopron 2

Számomra bebizonyosodott, mára összeállt az alaposan megfiatalított soproni gárda. A hazaiak hiába küzdenek a kiesés ellen, pont nélkül maradnak a hét végén.

Szeged-Siófok 1

Masszív, erős csapat a Szeged, mely legutóbb a Gyirmót dolgát is megnehezítette, mely otthon nem kegyelmez a Balaton-partiaknak.

Gyirmót-Kisvárda 1

Saját bőrünkön éreztük, jó csapat a Kisvárda, ám a listavezető otthonában nem lesz esélyük.

Dunaújváros-Vác 2

A vendégeknek óriási lendületet adhat a múlt heti bravúros győzelem, s ez újabb három pontot eredményezhet a meggyengült Újváros ellen.

Budaörs-Zalaegerszeg x

A jelek szerint átmentette őszi remek formáját az újonc, s egy pontot otthon tart a feljutásra pályázó egerszegiek ellen.

Soroksár-Aqvital FC Csákvár 2

Megerősödött a télen, és magabiztos idegenbeli győzelemmel kezdett szombati vendéglátónk. Mi a Kisvárda ellen kétgólos előnyről értékes két pontot hullajtottunk el. Ezeket valahol vissza kell szereznünk, azaz a három pontért utazunk a fővárosba.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020