Szereztünk egy vagy veszítettünk két pontot?

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 22

totoA hét végén megkeződött a másodosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idénye. Mint köztudott, csapatunk kétgólos vezetés után 3-3-as döntetlent ért el a szinte NB I-es kerettel rendelkező Kisvárda együttesével szemben. Hogy szereztünk egy vagy veszítettünk két pontot, megítélés kérdése …

– Egyértelműen úgy érzem, elhullajtottunk két pontot – vélekedett csapatunk szombati ikszéről Toldi Gábor vezetőedző. – Hiányérzetem van, ugyanis kétgólos előnyről, hazai pályán, emberelőnyben játszva nem lett volna szabad döntetlenre adnunk a meccset.

A Kisvárda összeállítását, keretét látva azért ez az egy pont is sokat jelenthet a végelszámolásnál.

– Tény, egy nagyon erős gárdával találkoztunk, mely jogosan pályázik a dobogóra. Nem véletlen, hogy a mezőny leggólerősebb együttese a szabolcsi, olyan játékosok sora áll Soós Imre rendelkezésére, akik korábban az élvonalban is bizonyítottak. Ennek ellenére, mikor fél óra elteltével kétgólos vezetésre tettünk szert, higgadtabbnak kellett volna lennünk. Sajnos nem tudtuk megtartani az előnyünket, nagyon gyorsan szépített a Kisvárda, majd a legrosszabbkor, a félidő hosszabbításában újabb gólt kaptunk. A szünet után ismét megszereztük a vezetést, mi több, emberelőnybe is kerültünk, de a vendégek tíz emberrel is bátran futballoztak. Ekkor, illetve 3-3 után is többször eldönthettük volna a három pont sorsát, kapufákat rúgtunk, ziccereket hibáztunk, de el kell ismerni, az utolsó pillanatban a vendégeké volt a meccslabda.

Akkor most elégedett vagy elégedetlen csapatával?

– Tulajdonképpen elégedettek vagyunk a fiúkkal. A nehéz talaj, az erős rivális megnehezítette a dolgunk, de mindenki tisztességgel odatette magát. , Hoztuk a szokásos sokgólos meccsünket, a közönség jó derbit láthatott. Hogy az egy pont mire lesz elég, majd a jövő eldönti, de valami azt súgja, még nagyon sokat érhet ez a döntetlen.

Csapatunk legközelebb szombaton 14 órakor, Soroksáron lép pályára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020