Ezt várom a fordulótól: Racskó Roland

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 18
toto

A hét végén megkezdődik a másodosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idénye. Ahogy honlapunk olvasói az őszi szezonban azt már megszokhatták, ismét tippelésre kérjük játékosainkat a fordulók előtt. A szombati nyitány mérkőzésire az őszi “totókirálytól”, Racskó Rolandtól kértünk esélylatolgatást.

Vác-Mezőkövesd 2

Nem kérdés számomra a vendégsiker, a Mezőkövesd a feljutásért játszik, egyértelműen jobb csapat, mint házigazdája.

Szolnoki MÁV-Soroksár 1

Bár egy komplett csapatot igazolt a sereghajtó, időre lesz szüksége, míg összeáll. Ugyanakkor a Szolnokon szerintem már meglátszik majd Csábi József “keze munkája”, s akék-fehérek otthon tartják a három pontot.

Dunaújváros-Siófok 2

Az elmúlt hónapok újvárosi történései után meglepetés lenne, ha a Balaton-partiak nem győztesként térnének haza.

Zalaegerszeg-Szigetszentmiklós 1

Ha Egerszegen komolyan gondolják a feljutást, nem ragadhatnak be a rajton.

Sopron-Ajka 1

Az őszi idény végére összeállt Supka Attila csapata, ráadásul otthon különösen veszélyes. Ugyanakkor a vendégek teljes vérátömlesztésen estek át a télen, s akárcsak a Soroksárnak, az Ajkának is időre lesz szüksége míg egységes gárdává válik.

Balmazújváros-Budaörs 1

Villanyvilágítás-avató, telt ház, erős hazai gárda, azaz nálam az Újváros a favorit.

Gyirmót-Szeged x

Na én itt várom a forduló meglepetését. A Szeged nagyon masszív együttes, ugyanakkor hiábaal listavezető a Gyirmót, engem nem győzött meg őszi játékával.

Aqvital FC Csákvár-Kisvárda 1

Mit lehet erre mondani? Szinte NB I-es erősségű kerettel érkezik a szabolcsi alakulat, mely nem tett még le a feljutásról. Ugyanakkor nekünk továbbra is a bentmaradás kiharcolásáért kell küzdenünk. Ennek ellenére hazai pályán mi mindenki ellen győzelemre játszunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>