Az ország túlsó szegletében is van szurkolónk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 18
posta

Bármilyen hihetetlen, az Aqvital FC Csákvár labdarúgó csapatának az ország túlsó szegletében, a szabolcsi “hármashatár” környékén is akad szurkolója.

- Nem akartam hinni a szememnek, mikor felbontottam a “Csákvári Városi Futball Clubnak” címzett levelet – újságolta nem mindennapi élményét nem titkolt meglepetéssel klubunk tulajdonosa, Nagy Sándor. – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből kaptunk egy rövidke szurkolói levelet, melyet úgy fejezett be szerzője, hogy: Hajrá Csákvár!

Ha nem sértjük meg a levéltitkot, miről szólt az a néhány sor?

- Semmi különös nem állt benne, mégis jól esett. Távoli szurkolónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy legyünk nagyon óvatosak, erős Kisvárda látogat hozzánk a szombati bajnoki nyitányon, melyet ráadásul a visszavágás vágya is fűt az augusztusi, hazai vereség miatt. Véleménye szerint csak agresszív, határozott, koncentrált játékkal győzhetjük le a télen megerősödött Kisvárdát. Így ismeretlenül is megígérhetem a fiúk nevében szurkolónknak, mindent elkövetünk a hét végén, hogy ithhon tartsuk a három pontot.

Mi mást lehet ehhez hozzáfűzni, minthogy hajrá Csákvár!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>