Túl a bajnoki főpróbán

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 13

Szombaton lejátszotta a tavaszi bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését csapatunk. Nem volt egyszerű ellenfelet találni, hiszen az NB I-ben és az NB III-ban is ezen a hét végén megkezdődnek a küzdelmek, ám szerencsénkre a harmadosztályban szabadnappal kezdő Balaton-parti gárda örömmel fogadta el meghívásunkat.

Aqvital FC Csákvár-Balatonfüred 5-0 (5-0)

Lovasberény, 100 néző, vezette: Böcskei Balázs

Csákvár: Gróf (Kovács A.) – Karacs (Racskó), Dulló, Spandler, Fényes – Nyilasi (Domján), Molnár Cs., Kocsis (Szalai) – Molnár T., Makrai, Oldal (Lőrincz).

Gólszerzők: Makrai 2, Oldal 2, Kocsis

Mivel a jövő héten már bajnoki pontokért lépünk pályára, muszáj volt füves pályát keresnünk a felkészülési találkozóra. Akárcsak a hétközi edzéseken, így most is a lovasberényi játéktérre esett a választásunk. Az első tíz perc kiegyenlített játéka után belelendült csapatunk és szemre is tetszetős akciókat vezetve ötször is bevette harmadosztályú vendége kapuját.

A találkozóról felmentést kapott a kisebb sérüléssel bajlódó Baranyai Ádám, Bakos Szabolcs, Csendes Péter, a már lábadozó Bartos Julián, valamint a térdműtéte után rehabilitációs munkát végző Hajdú Sándor.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020