Viszlát Bükfürdő, köszönjük Danubius!

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 6

Ma befejeződött egyhetes bükfürői edzőtáborozásunk, melynek utolsó felkészülési mérkőzését már a hazafelé tartó úton, Tatabányán vívjuk. Nem vettünk zsákbamacskát, mikor a klub vezetői úgy döntöttek, hogy a felkészülési időszak alatt egy hetet Bükfürdőn, a Danubius Health Spa Resortban edzőtáborozzon együttesünk. Egy évvel ezelőtt már megtapasztalhattuk, milyen kifogástalan körülményeket biztosítottak számunkra vendéglátóink, s az akkori remekül sikerült felkészülésnek is köszönhettük, hogy júniusban sikerült kiharcolnunk a bentmaradást a másodosztályban.

Nos, ha azt hittük, nem lehet felülmúlni a tavaly februári egy hetet, tévedtünk. A Danubius szálló valamennyi dolgozója, kezdve a portásoktól a szobaasszonyokig, a szakácsoktól a felszolgálókig mindent elkövettek, hogy abszolút nyugodt körülmények között készülhessünk, hogy jól érezzük magunkat a náluk töltött hét nap alatt. Megtapasztalhattuk, milyen is a vendéglátás felsőfokon.

Ugyanakkor nem csak a hotel, de a Büki Sportcentrum dolgozói is kitettek magukért. A tökéletes minőségű műfüves pályán és a füves edzőpályán maradéktalanul elvégezhettük azt a munkát, amit szakvezetőink beterveztek erre a hétre. Remélhetően ilyen felkészülés után a tavalyihoz hasonló sikeres tavasz vár csapatunk.

Viszlát Bükfürdő, köszönjük Danubius, (bízunk benne) egy év múlva visszatérünk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020