Edzés, edzés, edzés …, ki a pályán, ki a konditeremben dolgozik

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 3

20160203_161757A tegnap esti, ausztriai mérkőzés, illetve a késői fekvés sem változtatott csapatunk edzőtábori menetrendjén. Ma ismét két edzés, illetve gyúrás szerepelt a programban.

Az a tizenegy játékos, aki végig játszotta az SV Stegersbach elleni kilencven percet, ma délelőtt könnyedebb, regeneráló foglalkozáson esett át, míg a keret másik része a szokásos terhelést kapta meg szakvezetőinktől.

20160203_163132Délután aztán már ismét együtt dolgozott a gárda, s bár mindvégig szakadó esőben, erős szélben dolgoztak a srácok, az edzők nem könnyítettek az eltervezett munkán.

– Terveim szerint csütörtökön délután a Haladás-vegyes ellen azok kapnak kilencven perces terhelést, akik nem léptek pályára a keddi mérkőzésen – tudtuk meg Bognár Györgytől. – Rajtuk kívül négy fiatal, Fényes Szabolcs, Spandler Csaba, Pintér Bence és Baranyai Ádám egy, egy félidőt tölt majd a pályán és biztonsági tartalékként Makrai Gábor is leül a kispadra.

A huszonkettes keret két tagja, a porcműtéten átesett Hajdú Sándor és a perspektíva válogatott telki összetartásáról Achilles-ín fájdalommal visszatérő Bartos Julián külön készül a társaktól. Ők egyelőre a konditeremben kínozzák magukat annak reményében, hogy mihamarabb bekapcsolódhatnak a közös munkába.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020