Kiütés lett a vége: Makrai Gábor hatszor is beköszönt Stegersbachban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 2
20160202_171240

20160202_200008Ma este lejátszotta csapatunk az egyhetes edzőtábor első felkészülési mérkőzését. A Bükfürdőtől bő egy órányi buszozásra lévő osztrák kisváros, Stegersbach negyedosztályú együttesének vendégei voltunk. Mivel két nap múlva újabb meccs vár a fiúkra, a sérülésükből éppen csak felépültek ezúttal felmentést kaptak a találkozóról.

A házigazdák együttesében több ismerőst is felfedezhettünk. Az egykori Honvéd, Zalaegerszeg, Vasas-játékos, Hajdú Norbert például régi csapattársként üdvözölte Szalai Tamást, de Nico Benkő is „letudott” néhány meccset a Lombard Pápa gárdájában. A burgelandiak szakvezetője, Catalin Azocei a Pécs és Haladás színeiben jó néhány élvonalbeli bajnokit játszott a kilencvenes években Magyarországon.

SV Stegersbach-Aqvital FC Csákvár 1-9 (0-4)

Stegersbach: Steszgel – Röhling (Pister), Benkő, Stahr, Wesely (Huber), Paandel, Hajdú N., Siegl (Novak), Németh G., Binder, Wölfer. Edző: Catalin Azocei.

Csákvár: Gróf – Pintér, Racskó, Spandler, Baranyai – Bakos, Fényes – Nyilasi – Makrai, Kocsis, Molnár Cs. Edző: Toldi Gábor.

Gólszerzők: Siegl (tizenegyesből), ill. Makrai 6, Molnár Cs., Nyilasi, Racskó

Az első félidőben kimondottan jól pörgött csapatunk. Nagy kedvvel, látványosan futballoztak Makraiék, s ez a gólok számában is megmutatkozott. A fordulás után már kényelmesebb tempót diktáltunk, ám ez a végeredményben nem mutatkozik meg.

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>