Bükfürdőn, edzőtáborban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.január 31

20160131_192321Vasárnap délután megérkezett csapatunk a bükfürdői Danubius Health Spa Resort minden igényt kielégítő szállodájába. Bognár György szakmai igazgató, Toldi Gábor vezetőedző, Hegedűs Ferenc kapusedző (és technikai vezető) irányításával huszonkét labdarúgónk “csekkolt” be a hotelbe, hogy holnap reggeltől változatos “kínzásokat” átélve, minél jobban felkészüljön a tavaszi idényre. A vacsora után a szakmai stáb eligazítást tartott az elkövetkező napokról, ahol percre pontosan ismertették a következő hét menetrendjét.

– A számtalan edzés mellett túl vagyunk négy felkészülési mérkőzésen, s most már látszik, hol vannak olyan hiányosságaink, melyeket orvosolnunk kell a bajnoki rajtig – kezdte mondandóját Bognár György. – A fiataloknak, illetve az újonnan érkezetteknek most kell bizonyítaniuk, most van lehetőségük beverekedniük magukat a csapatba. A felnőtt és az utánpótlás foci teljesen más, olyan hibák nem férnek bele a játékba, mint amilyeneket egyik, másik szituációban vétettünk az edzőmeccseken. Sokkal bátrabban kell a gyerekeknek játszaniuk, a középpályán sokkal több ütközésre, labdaszerzésre van szükség ahhoz, hogy támadásaink hatékonyak legyenek. Idegeskednünk, kapkodnunk nem kell, de nem lazíthatunk, hiszen kemény tavasz vár ránk.

Hétfőn kettő, kedden délelőtt egy edzés vár a fiúkra, majd este egy harmadosztályú osztrák csapat ellen lépünk pályára Stegersbachban. Mire az eligazítás véget ért, megérkezett a tábor csapatunk tulajdonosa, Nagy Sándor is, aki néhány napon keresztül testközelből figyelheti fiai felkészülését.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020