Megnőttek a variációs lehetőségeink

Szerzo:
Feltoltve: 2016.január 18

Két hete, hogy elkezdte a felkészülést a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére csapatunk. Ahogy azt szakvezetőink eltervezték, az új játékosok az első perctől kezdve a kerettel készülnek, azaz nyugodtan kijelenthető, hogy alakul, formálódik a gárda.

– Egy rossz szavam sem lehet a srácokra, mindenki tisztességgel teszi a dolgát – dicsérte játékosait csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Szerencsére súlyos sérülés, betegség nem zavarja a munkát, egyedül Hajdú Sándor az, aki porcműtéte után csak rehabilitációs munkát végezhet egyelőre.

Milyen benyomást keltettek az új fiúk?

– Új fiúk? Igazából egyikük esetében sem vettünk zsákba macskát, hiszen Spandler Csabát és Pintér Bencét is régóta ismerjük, figyelemmel kísérjük pályafutásukat. Ráadásul mivel keretünkben sok az egykori felcsúti akadémista, gyorsan befogadták őket a srácok. Mind emberileg, mind szakmailag villámgyorsan beilleszkedtek a gárdába.

Mi volt az elsődleges szempont átigazolásukkor: hiányposztra érkeztek, esetleg a koruk volt csábító …

– A tudásuk és koruk egyaránt sokat nyomott a latba, ráadásul mindketten több poszton is bevethetőek. Érkezésükkel megnőttek a variációs lehetőségeink.

Az edzések mellett két felkészülési mérkőzés is vár csapatunkra a héten: szerdán Székesfehérvárra megyünk a Videoton II-höz, majd szombaton Balatonfüreden lépünk pályára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020