Makrai és Lőrincz is duplázott

Szerzo:
Feltoltve: 2016.január 16

Szombaton lejátszott idei első felkészülési mérkőzését a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére készülő csapatunk.

Puskás Akadémia II-Aqvital FC Csákvár 1-4 (1-2)

Felcsút, 100 néző

Csákvár (I. félidő): Kovács A. – Karacs, Csendes, Racskó, Spandler – Pintér B. – Molnár Cs., Nyilasi B., Bakos, Oldal – Makrai.

II. félidő: Gróf – Pintér B., Csendes, Dulló, Spandler – Domján, Szalai T. – Karacs, Lőrincz, Bartos – Makrai.

Gólszerzők: Damásdi, ill. Makrai 2, Lőrincz 2

A január elején Felcsútról érkezett két új fiú, Spandler Csaba és Pintér Bence, valamint a pénteken szerződtetett Csendes Péter mellett ezúttal egy próbajátékos, a korábban a Kozármislenyben, a BKV-nál és Kaposváron is megfordult Karacs Roland is pályára bizonyítási lehetőséget kapott a szakvezetőktől.

– A ’96-os születésű, 193 centi magas belső védő, Csendes Péter az NB III-as ESMTK-tól érkezett, s már ami játékosunkként lépett pályára – tudtuk csapatunk vezetőedzőjétől, Toldi Gábortól. – A szélső védőként és középpályásként is bevethető Karacs Roland 23 éves, ő egyelőre edzéslehetőséget kapott, sorsa a jövő héten dől el.

Az első edzőmeccs a célját elérte, a betegeken (Baranyai Ádám, Molnár Tibor) és sérülteken (Hajdú Sándor, Fényes Szabolcs, Kocsis Gábor) kívül mindenki valamennyi játékosunk pályára lépett. Különösen biztató, hogy góljainkat fiataljaink, a 18 éves Lőrincz Attila és a 19 esztendős Makrai Gábor szerezték. A Puskás II erejét bizonyítja, hogy néhány napja 3-2-re legyőzte az NB III-ban feljutó helyen álló Cegléd gárdáját.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020