Spandler Csaba és Pintér Bence nálunk folytatja pályafutását

Szerzo:
Feltoltve: 2016.január 4

Egy hónappal a labdarúgó NB II őszi idényének befejeztét követően, ma kora délután megkezdi felkészülését csapatunk a tavaszi szezonra.

– A héten még csak napi egy edzés szerepel a programban, ám a jövő héttől már nem csak tréningek száma nő, de a felkészülési meccsek sorát is megkezdjük – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk szakmai igazgatója, Bognár György. – Miután mindenben megegyeztünk mind a Puskás Akadémiával, mind az érintett játékosokkal, eldőlt, hogy Spandler Csaba és Pintér Bence már velünk kezdi a felkészülést és a tavaszi idényben az Aqvital FC-t erősítik. Rajtuk kívül már csak hiányposztra, egy vagy két új játékos érkezhet.

Spandler Csaba 19 éves, a Videotonban nevelkedett, majd 2013-tól a Puskás Akadémia együttesében szerepelt, melynek színeiben 14 mérkőzésen az NB I-ben is pályára lépett. A 183 centiméter magas, középső és bal oldali védőként is használható fiatal végig járta a ranglétrát, szerepelt az U17-es, az U18-as és az U19-es válogatottban is.

Pintér Bence szintén 19 éves, védekező középpályás, ráadásul ő Csákváron kezdte pályafutását, s tőlünk került előbb a Videotonhoz, majd a felcsúti akadémiára. Az előző bajnokság zárófordulójában, a Haladás ellen átesett a tűzkeresztségen, s bemutatkozott az NB I-ben.

Csapatunk első felkészülési mérkőzését január 16-án, a Puskás Akadémia II ellen vívja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020