Kezdődik … (II.)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.január 4

Az edzők mellett természetesen a játékosok körében is megindult “körforgás” az NB II-ben. Egyelőre több távozóról és kevesebb érkezőről hallani a zuhanyhíradóban. Hogy a klubcserék közül végül mennyi valósul meg, február 20-ig kiderül …

Bár a listavezető Gyirmót együttesének sokan már most megelőlegezik a bajnoki címet, Bene Ferenc vezetőedző azért nem ül kényelmesen az őszi babérokon, tovább erősítené egyébként sem gyenge keretét. Legújabb kiszemeltje az MTK-ban nevelkedett, az élvonalban Diósgyőrben, majd legutóbb Pakson szerepelt jobb oldali védő, Vági András.

Az újonc Budaörs parádés őszt produkált, így nem várható nagy mozgás télen a klubnál. A zuhanyhíradóban viszont szárnyra kapott a hír, hogy egykori játékosunk, Imrik László távozik Miskei Attila csapatától, s tavasszal az NB III-as Győri ETO mezét ölti magára. Új fiúként a Balatonlelle játékosa, Mátyás Kristóf érkezhet.

Szintén ex-játékosunkat érintő hír: az elmúlt évet Szigetszentmiklóson töltő Domokos Bálint szerződést bontott az SZTK-val.

A sereghajtó Soroksártól az őszi idény végére belelendült Sopronhoz készül a Honvédban nevelkedett középpályás, Kapacina Valér.

Balmazújvárosban elsősorban az elmaradt gólok miatt fájhatott a szurkolók szíve. Nem véletlen, hogy Feczkó Tamás vezetőedző elsősorban befejező csatárt keres. A hírek szerint szívesen látná csapatában Koszta Márkot (Kisvárda), Szilágyi Pétert (Békéscsaba) vagy Tóth Patrikot (Újpest).

Kisvárdán már bejelentették, hogy megszerezték a Zalaegerszeg orra elől a Honvéd támadóját, Délczeg Gergelyt.

Mezőkövesden nem úgy sikerült az ősz, ahogy azt remélték. Most ráadásul távozik az együttes csapatkapitánya, Takács Péter is, aki Békéscsabán folytatja pályafutását. Több klub is szívesen látná soraiban a gólerős Máté Jánost és Bajzát Pétert is. Ugyanakkor  megvan az új vezetőedző, Pintér Attila első igazolása is: ezek szerint a Győri ETO egykori játékosa, Mihai Nicorec a román másodosztályú Constantatól érkezik a sárga-kékekhez.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020