A szolnoki Gajdos Zsolt góljai csákvári győzelmet eredményeztek az ősszel

Szerzo:
Feltoltve: 2015.december 5
zsolt

Még csak néhány nap telt el azóta, hogy meghirdettük “gól-szépségversenyünket”, máris szép számmal érkeznek a szavazatok. Hogy szurkolóink ugyanazokat a meccseket látták bizonyítja, eddig néhány kivételtől eltekintve ugyanarra a találatra küldték el voksaikat. Sőt, akad honlapunknak olyan olvasója is, aki azon túl, hogy fanatikus drukkere csapatunknak, még egy különlegességre is felhívta a figyelmünket.

- Azt vettem észre az őszi fordulók eredményeit nézve , hogy a csapat korábbi játékosa, Gajdos Zsolt mind a mai napig ” szerencsét hozott ” Csákvárnak – osztotta meg felfedezését honlapunkkal Kulcsár Tamás. – Amikor gólt szerzett új csapatában, a Szolnokban Gajdi, akkor nyert a Csákvár is. Ez alól csupán egy kivétel volt, a 14. fordulóban csak Zsolt örülhetett góljának, mi sajnos 1-0-ra elbuktunk Gyirmóton.

Honlapunk nevében köszönjük Kulcsár Tominak, hogy megosztotta velünk ezt a különleges felfedezést. Ezek után más kívánságunk nem lehet, minthogy az immár szolnoki Gajdos Zsolt tavasszal is párosával rugdossa a gólokat, legyen gólkirály, hiszen ez egyben azt is jelentené, hogy az Aqvital FC sorozatban nyer és eléri célját, meghosszabbítja NB II-es tagságát.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>