Eredménymustra: három csapat is négy gólt rúgott

Szerzo:
Feltoltve: 2015.november 30

A hét végén rendezték meg a másodosztályú labdarúgó bajnokság tizenötödik, őszi utolsó fordulóját. Ennek ellenére még nem lehet “végeredményt” hirdetni, ugyanis a Dunaújváros-Mezőkövesd összecsapást a tévéközvetítés miatt csupán ma délután rendezik. Mindez pedig befolyással lehet a mi helyezésünkre is, ugyanis a Duna-partiak győzelmük esetén elénk kerülnek a táblázaton. A döntetlen vagy borsodi siker viszont azt jelentené, hogy a hetedik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást.

A Szolnoki MÁV ezúttal lefutballozta a pályáról a Kisvárda gárdáját, miként a Gyirmót sem adott esélyt a Siófoknak a pontszerzésre. Tovább tart a Szigetszentmiklós vesszőfutása, azúttal Balmazújvárosban szenvedett sima vereséget. A feljutásra pályázó Zete a hajrában kicsikarta a győzelmet Ajkán, miként az egész szezont sereghajtóként töltő Vác is bebirkózott egy gólt a Budaörs ellen. A Duna-partiak győzelmükkel elkerültek az utolsó helyről, ahova meglepetésre a Sopronban vereséget szenvedő Soroksár zuhant.

Eredmények: Sopron-Soroksár 1-0, Szolnoki MÁV-Kisvárda 4-2, Balmazújváros-Szigetszentmiklós 4-1, Ajka-Zalaegerszeg 1-2, Siófok-Gyirmót 0-4, Vác-Budaörs 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020