Ha mi rúgjuk az elsőt …

Szerzo:
Feltoltve: 2015.november 25

Köztudott, csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában 1-0-ás vereséget szenvedett Gyirmóton. Tisztában vagyunk vele, a sportban, a labdarúgásban nincs olyan, hogy “ha”, meg “amennyiben” …

– … ennek ellenére állítom, hogy ha 0-0-ás állásnál, a második félidő közepén, mikor három az egyben vittük a labdát a gyirmóti kapura, Makrai Gábor kihasználja a ziccert, ponttal, pontokkal jövünk haza a listavezető otthonából – vélekedett jó néhányat aludva a szombaton történtekre vezetőedzőnk, Toldi Gábor.

Azért lássuk be, esélytelenül utaztunk Győrbe, azaz az 1-0-ás vereség nem tűnik tragikusnak.

– Persze, a bajnokság toronymagas favoritjától, pláne idegenben, nem szégyen 1-0-ra kikapniu, de … De aki látta a kilencven percet megerősítheti, ebben a meccsben több volt a számunkra. Szokásunkhoz híven, egyetlen pillanatig sem játszottunk bunkerfocit, bátran támadtunk, s ami talán az én véleményemet leginkább alátámasztja, a Nemzeti Sport osztályzatai alapján a hazaiak kapusa, Sebők Zsolt volt a mezőny legjobbja. A gyirmóti hálóőr bravúrjai (is) kellettek ahhoz, hogy a listavezető 1-0-ra legyőzzön minket.

Pedig ismét négy(!) fiatallal kezdett csapatunk …

– Azt hiszem nálunk már nem számít meglepetésnek, ha négy fiatal is ott van a kezdőben. Nem a kor alapján állítjuk össze a kezdőtizenegyet, aki bizalmat kap, azok valamennyien megdolgoznak a lehetőségért.

Mire számíthatnak szurkolóink a szombati szezonzárón?

– Nekünk minden meccs rendkívül nehéz, most ráadásul a jó formában lévő, feljutásra bejelentkező Szegedet fogadjuk. Ennek ellenére egyetlen célunk lehet csak: a győzelem.

A szombati összecsapás 16 órakor kezdődik Csákváron.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020