Eredménymustra: ki fog itt kiesni?

Szerzo:
Feltoltve: 2015.november 23

A másodosztályú labdarúgó bajnokság tizennegyedik fordulójában ismét úgy alakultak az eredmények, hogy a “félidőhöz” közeledve továbbra is megjósolhatatlan, melyik gárda kényszerül majd május végén búcsúra. Már csak egy forduló van hátra az őszi idényből, s a nyolcadik helyen tanyázó Siófok, valamint a kieső Ajka között mindössze 3(!) pont a különbség.

A hét végi játéknap legnagyobb meglepetését éppen a siófokiak szolgáltatták, akik sima győzelmet arattak a feljutást zászlajára tűző Mezőkövesd otthonában. Kevesen számítottak arra, hogy a Szeged három góllal veri a Szolnokot – igaz a vendégek majd egy órát emberhátrányban játszottak -, vagy éppen a sereghajtó Vác pontot szerez Szigetszentmiklóson. A Kisvárda nagyon megizzadt a Sopron ellen – a 90. percben szerezte Rajczi Péter a három pontot érő találatot -, míg a kiesés rémétől fenyegetett Ajka és Balmazújváros senkinek sem jó döntetlenre végzett. A Zete nem boldogult az egyre masszívabb benyomást keltő Soroksárral, és a Budaörs is pontot vesztett a 10 emberrel játszó Dunaújvárossal szemben.

Eredmények: Mezőkövesd-Siófok, Soroksár-Zalaegerszeg 0-0, Ajka-Balmazújváros 1-1, Budaörs-Dunaújváros 1-1, Szigetszentmiklós-Vác 1-1, Szeged-Szolnoki MÁV 4-1, Kisvárda-Sopron 3-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020