Bravúr a javából: Aqvital FC Csákvár-Ferencváros 4-3 (1-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.november 18

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén az ország jelenlegi legjobb csapatát, a Ferencvárost látta vendégül csapatunk ma este. Vérmes reményeink nem lehettek – az odavágón 4-1-es vereséget szenvedtünk az Üllői úton -, csupán a tisztes helytállás reményében léphettünk pályára a zöld-fehérek ellen.

Az első összecsapáson fejsérülést szenvedő kapusunk, Kovács Attila már Toldi Gábor rendelkezésére állhatott, s ez azért volt jó hír, mert Gróf Dávid eltiltás miatt csak az oldalvonal mellől szurkolhatott a társaknak. A vendégeknél Thomas Doll amolyan “vegyes-csapatot” küldött pályára, hiszen a válogatott Pintér, Leandro, Böde trió kezdett, de mellettük a fiatal Lakatos és Nagy Dominik is bizonyítási lehetőséget kapott.

Aqvital FC Csákvár-Ferencváros 4-3 (1-2)
Csákvár, 600 néző, vezette: Berke Balázs (Vígh-Tarsonyi, Máyer)
Csákvár: Kovács A. – Wild, Vaszicsku, Dulló, Baranyai (Hajdú, 58.) – Domján, Szekér – Nyilasi, Kocsis G. (Bakos, szünetben), Molnár Cs. – Molnár T. (Erős, 58.). Edző: Toldi Gábor.
Ferencváros: Jova – Nalepa (Dilaver, szünetben), Pintér, Leandro, Lakatos – Nagy D., Csukics, Hajnal (Haris, 65.) – Radó, Böde (Haraszti, 65.), Lamah. Edző: Thomas Doll.
Gólszerzők: Molnár T. (38.), Nyilasi (55.), Domján (57.), Dilaver (81., öngól), ill. Böde (8.), Pintáér Á. (41.), Hajnal (54.)

Ami nem sikerült az NB I-ben a Videotonnak, Debrecennek vagy éppen az Újpestnek, azt mi szerda este megvalósítottuk: remekül játszó (és oroszlánként küzdő) csapatunk legyőzte a Ferencvárost. Ez utoljára 2014. októberében a Diósgyőrnek sikerült, azóta Thomas Doll együttes egyetlen hazai tétmeccsén (bajnokság, Magyar Kupa) sem szenvedett vereséget.

Bár végül 7-5-ös összesítéssel a Ferencváros jutott a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé, játékosaink minden dicséretet megérdemelnek helytállásukért.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020