Eredménymustra: szakadozik a mezőny

Szerzo:
Feltoltve: 2015.november 9

Míg néhány héttel ezelőtt még arról írtunk, hogy csupán négy pont a különbség a dobogós és kieső-jelölt csapatok között, addig a tizenharmadik fordulót követően “már” a 7. és 14. helyezett csapatok között ekkora a távolság. Sajnos együttesünk nem tudta kihasználni a riválisok botladozását, így továbbra sem lélegezhetünk fel a folytatást illetően.

Az NB II hét végi fordulójában az edzőcserén átesett sereghajtó legyőzte az Ajkát, így életben tartotta reményeit. A 15. helyezett Soroksár pontot rabolt az eltiltások és sérülések miatt megtizedelt Balmazújvárostól, és ragad a mezőnyhöz. A Csábi József dirigálta Szolnok legyőzte a listavezető Gyirmótot, míg a Zalaegerszeg néhány rosszabbul sikerült meccs után Kisvárdán diadalmaskodott. A feljutásról ábrándozó Mezőkövesd újabb hazai vereséget szenvedett – a hírek szerint Benczés Miklós a lemondását fontolgatja -, ezzel legyőzője, az újonc Budaörs feljutást jelentő helyről várhatja a folytatást. A Sopron vesztett állásból nyert a Szeged ellen, a Dunaújváros és a Szigetszentmiklós pedig megosztozott a pontokon.

Eredmények: Vác-Ajka 1-0, Balmazújváros-Soroksár 1-1, Szolnok MÁV-Gyirmót 1-0, Kisvárda-Zalaegerszeg 1-2, Sopron-Szeged 3-1, Mezőkövesd-Budaörs 0-2, Dunaújváros-Szigetszentmiklós 0-0.

Most a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtzője miatt kéthetes szünet következik a bajnokságban, csapatunk legközelebb november 21-én, az éllovas Gyirmót otthonában folytatja szereplését.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020