Saját magunkat vertük meg: Siófok-Aqvital FC Csákvár 3-1 (1-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.november 7

A labdarúgó NB II. tizenharmadik fordulójában a Balaton-partján lépett pályára csapatunk. Toldi Gábor követte a győztes csapaton ne változtass elvet, a Szolnok ellen három pontot begyűjtő tizenegy kezdte az összecsapást.

BFC Siófok-Aqvital FC Csákvár 3-1 (1-0)

Siófok, 300 néző, vezette: Oláh Gábor

Siófok: Filipánics – Nagy J., Tamás, Czingráber, Farkas – Gál M., Szivacski (Berki) – Nagy D., Ivancsics, Gréczi (Hanzl) – Murka (Elek). Edző: Goran Kopunovics.

Csákvár: Gróf – Hajdú, Racskó, Dulló (Bartos), Baranyi – Bakos, Fényes (Molnár Cs.) – Molnár T., Kocsis G., Oldal (Domján) – Makai. Edző: Toldi Gábor.

Gólszerzők: Ivancsics (13.), Gréczi (54.), Elek (86.), ill. Domján (82.)

Saját magunkat vertük meg egy olyan mérkőzésen, ahová a három pont reményében utaztunk. Az első félidőben ugyan Ivancsics kapufás góljával megszerezte a vezetést a Siófok, ám a szünet után zsinórban dolgoztuk ki a helyzeteket, de az egyenlítő találat helyett Gréczi lőtte ki a jobb felsőt. A hazaiak teljesen visszahúzódtak kapujuk elé, s mikor Makrai erőszakossága után Domján Attila szépített, úgy tűnt, visszajövünk a meccsbe. Nem sikerült, védelmünk kapitális hibáját követően Elek bevette Gróf kapuját, végérvényesen eldöntve ezzel a három pont sorsát.

Több volt ebben a meccsben, ám a jelek szerint nem tudjuk átlépni saját árnyékunkat.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020