Eredménymustra: közelebb az eleje, mint a vége

Szerzo:
Feltoltve: 2015.november 2

A labdarúgó NB II tizenkettedik fordulója ismét megerősítette a szakemeberek azon véleményét, az idei szezonban bárki, bárkit, bárhol képes legyőzni, vagyéppen bárki, bárki ellen, bárhol képes vereséget szenvedni.

Talán még a Duna-partiak vezetőedzője, Artner Tamás vezetőedző sem számított rá, hogy a hazai pályán mindenkire veszélyes Ajkának féltucat gólt rúg idegenben általában gyengélkedő csapata, a Dunaújváros. Az észak-keleti rangadó három balmazújvárosi kiállítást hozott, s ezt kihasználva ötöt rúgott a Kisvárda. A Zete ugyan a feljutásért küzd, ám ezúttal esélye sem volt a Szeged otthonában. A listavezető Gyirmót szokás szerint ismét nagyon megizzadt a győzelemért, de végül a 93. percben bevette az egyre masszívabb Sopron kapuját. Az újonc Budaörs újabb sikerének köszönhetően már a feljutást jelentő második helyen tanyázik, ellenben legyőzöttje, a Siófok kieső helyen várja a folytatást. Az alsóházi rangadón a Soroksár begyűjtötte a három pontot a Vác ellen, ezzel ragad a középmezőny végéhez, míg Sisa Tibor csapata egyre kilátástalanabb helyzetbe sodródik. A Mezőkövesd ugyan alig 10 perc játék után már két góllal vezetett Szigetszentmiklóson, végül mégis döntetlenre végzett.

Eredmények: Gyirmót-Sopron 2-1, Kisvárda-Balmazújváros 5-0, Ajka-Dunaújváros 0-6, Soroksár-Vác 2-1, Budaörs-Siófok 1-0, Szigetszentmiklós-Mezőkövesd 2-2, Szeged-Zalaegerszeg 2-0.

Az eredmények ilyetén alakulásának köszönhetően csapatunk a hetedik helyen várja a következő fordulót, lemaradásunk a második Budaörstől mindössze 4(!) pont, előnyünk a legjobb kiesővel, a Siófokkal szemben 5 pont. A hét végén éppen ez utóbbi csapathoz látogatunk …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020