Megdolgoztunk érte: Aqvital FC Csákvár-Szolnoki MÁV FC 2-1 (2-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.november 1

A labdarúgó NB II tizenkettedik fordulójának zárómeccsét nagy nyilvánosság, a televíziónézők százezrei előtt rendezték Csákváron. Vendégünk a héten edzőt váltott, az egykori megbízott szövetségi kapitányt, Csábi Józsefet a kispadjára ültetett szolnoki legénység volt.

– Tartjuk magunkat eddigi álláspontunkhoz, azaz három fiatallal a kezdőben lépünk pályára – felelte érdeklődésünkre az összecsapás előtt csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor.

Jó hír viszont szurkolóink számára, hogy csapatunk két nagy öregje, Domján Attila és Szalai Tamás bevetésre kész állapotban foglalt helyet a kispadon. A Fradi elleni szerdai kupameccsen fejsérülést szenvedett Kovács Attila viszont nagy turbánnal a fején, civilben szoríthatott csak a lelátóról a társaknak, így a kapusedző Hegedűs Ferencnek is szerelést kellett ölteni a találkozóra.

Aqvital FC Csákvár-Szolnoki MÁV FC 2-1 (2-0)

Csákvár, 300 néző, vezette: Botló Béla (Pápai Zoltán, Kis Balázs)
Csákvár: Gróf – Hajdú, Racskó, Dulló, Baranyai – Bakos, Fényes – Molnár T. (Domján, 91.), Kocsis G., Oldal (Mihály, 84.) – Makrai (Molnár Cs., 70.). Edző: Toldi Gábor.
Szolnok: Pokorni – B. Tóth, Vermes, Papucsek, Fritz – Nagy I.(Lengyel, 64.), Kenderes (Zsdrál, 83.), Tóth B., Kovács O. – Balajti (Urbin, 70.), Gajdos. Edző: Csábi József.
4. perc: Kenderes mélységi indításával a lesre játszó védők közül kilépő Tóth Bence került óriási helyzetbe, ám 16 méterről nem találta el a jobb alsó sarkot.
19. perc: Bakos ívelt szabadrúgást a szolnoki ötös jobb sarkára, ahol érkezett a mezőny legalacsonyabb embere, Oldal Tibor és senkitől sem zavartatva a kapu közepébe fejelt, 1-0.
36. perc: Bakos Szabolcs ezúttal a bal oldali vonal mellől végezhetett el szabadrúgást, beívelésére érkezett Molnár Tibor, de nem ért a labdához, mely akadálytalanul vágódott a bal alsó sarokba, 2-0.
54. perc: Meccslabdát hibáztunk: Kocsis erőszakosan szerzett labdát a szolnoki térfél közepén, indításával Makrai lefutotta a védőket, ám 14 méterről nem csak Pokorni, hanem a kapu felett is átemelte a labdát. Óriási ziccer volt!
59. perc: A kimaradt ziccer gyorsan megbosszulta magát: Tóth Bence labdája kicsúszott Gróf Dávid kezéből éppen Gajdos Zsolt elé, aki 5 méterről a kapu közepébe pörgetett, 2-1.
Toldi Gábor: – Megérdemelten nyertünk, sokat tettünk a győzelemért. Kár, hogy 2-0-nál elhibáztuk a meccslabdát.
Csábi József: – Úgy gondolom, nem reális az eredmény, hiszen két pontrúgásból két buta gólt kaptunk. Több volt ebben a meccsben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020