Vége: Aqvital FC Csákvár-ZTE 3-2 (1-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.október 17

A labdarúgó NB II tizedik fordulójában a bajnokaspiráns Zalaegerszeg együttesét fogadjuk. Toldi Gábor vezetőedző kényszerből alaposan belenyúlt a megszokott kezdőcsapatba. Sérülések és betegségek miatt nem számíthat Hajdú Sándor és Domján Attila játékára sem, de Szalai Tamás, Molnár Tibor és Mihály Dávid is csak a kispadon foglal helyet. A másik oldalon Csank János egyetlen helyen változtatott a legutóbbi fordulóban a Szolnokot legyőző csapatán, Városi Viktor helyén a nyáron tőlünk igazolt Horváth Roland kap lehetőséget.

Aqvital FC Csákvár-ZTE 3-2 (1-0)

Csákvár, vezeti: Szőts Gergely (Bozó Zoltán, Szalai Balázs)

Csákvár: Gróf – Fényes, Racskó, Dulló, Baranyai – Bakos, Molnár Cs. – Bartos, Kocsis G., Oldal – Makrai. Edző: Toldi Gábor.

ZTE: Szappanos – Króner, Gyagya, Forgács, Fodor M. – Bedi, Nagy T. – Babati, Szakály A., Horváth R. – Daru. Edző: Csank János.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Csapatunk tiszta sárgában, a vendégek kék -fehérben lépnek pályára.

5. perc: Baranyai Ádám szabálytalankodott Szakály Attilával szemben a baloldali alapvonal közelében, Bedi Bence élesen belőtt szabadrúgását Gróf Attila öklözve mentette.

12. perc: Fényes Szabolcs felszabadításnak szánt indítására Makrai csapott le a jobboldali vonal mellett, elpasszolta volna a labdát a rátámadó Forgács mellett ám az utolsó pillanatban az elakadt a védőben.

14. perc: Molnár Csaba baloldali szabadrúgását röviden fejelték ki az egerszegi védők, Bakos Szabolcs 20 méterről azonnal lőtt, a labda azonban a léc fölött hagyta el a játékteret.

16. perc: Bakos Szabolcs leheletfinom indításával Makrai Gábor lépett ki a lesre játszó védők között, majd a balösszekötő helyéről 10 méterről okosan emelt a kivetődő Szappanos Péter felett a hosszú  sarokba, 1-0.

21. perc: Babati a baloldali vonal mellől tekert szabadrúgást középre, Gróf Dávid csak másodjára tudta fogni a labdát a gólvonalon.

22. perc: Horváth Roland 18 méteres lövését Gróf Dávid óriási bravúrral tenyerelte ki a jobb alsó sarok elől, a kipattanóra érkezett Daru Bence, ám ismétlésébe is bele tudott vetődni a hazaiak portása.

24. perc: Babati száguldott el a jobbösszekötő helyén, 10 méterről lőtt , ám Racskó Roland remek ütemérzékkel még bele tudott vetődni a labda útjába.

25. perc: Bakos Szabolcs buktatta Nagy Tamást a csákvári kaputól 25 méterre, Babati szabadrúgása szerencsénkre centikkel elkerülte a bal alsó sarkot.

37. perc: Bartos jobb oldalról gyötörte középre a labdát, Oldal a tizenhatos vonalán átvette, majd félfordulatból úgy lőtt kapura hogy lövése a háló tetején landolt.

39. perc: Daru pörgette a labdát a balösszekötő helyén egyedül felejtett Horváth Roland elé. Egykori csatárunk azonban 16 méterről a hosszú sarok mellé tekert.

41. perc: Bakos indítása Gyagya Attila kezén csattant és bár a játékvezető lefújta az esetet, nem merte felmutatni a második sárga lapot a vendégek védőjének.

43. perc: A nagy kedvvel játszó Makrai két zalaegerszegi védőt is becsapott a jobb alapvonalnál, középre lőtt labdáját azonban Gyagya kivágta a kapu előteréből.

45. perc: A lesre játszó egerszegi védők közül jó ütemben kilépő Kocsis Gábort Gyagya Attila a kaputól 10 méterre lerántotta, a játékvezető azonban továbbengedte a nyilvánvaló szabálytalanságot. Óriási játékvezetői hiba.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Mindkét csapat cserélt. Nálunk Racskó Roland helyett Szalai Tamás, a vendégeknél Babati helyett Városi lépett pályára.

50. perc: Oldal Tibor csapta be Krónert a baloldali szögletzászlónál, mesteri centerezését Kocsis Gábor senkitől sem zavartatva a kaputól 5 méterre a rövid saroknál centikkel a léc mellé bólintotta.

55. perc: Babati nagy bedobását követően Szakály Attila az ötös sarkánál kapura fordulhatott, Gróf Dávid bátor lábra vetődéssel mentett előle.

56. perc: Cserél a vendégcsapat: Szakály helyett Szöllösi érkezett.

57. perc: Molnár Csaba buktatta a nagy lendülettel előretörő Városit, a 20 méteres szabadrúgást Szöllösi a jobb felső sarokba tekerte, 1-1.

58. perc: Kocsis indításával Makrai lépett ki a védők közül, elhúzta a labdát a kivetődő Szappanos mellett, nagyon kisodródott s bár még a kapu elé emelt, menteni tudtak a zalaegerszegi védők.

61. perc: Cserél csapatunk, Bartos Julián helyett Molnár Tibor folytatja.

65. perc: Molnár Tibor kevergetett a tizenhatos jobb sarkánál, labdája több védőn is megpattanva Oldal Tibor elé került, akinek azonban 16 méteres lövésébe Gyagya belevetődött az utolsó pillanatban.

66. perc: Kocsis Gábor jobboldali beadását Molnár Tibor senkitől sem zavartatva, 10 méterről középről gyengén lőtte kapura, így Szappanos hárítani tudott.

67. perc: Elaludt a csákvári védelem, Daru mesterien kínálta fel lövésre a labdát Nagy Tamásnak, a középpályás lövését azonban Gróf bravúrral hárította.

69. perc: Bakos Szabolcs élesen kapu elé lőtt szabadrúgása a vizes füvön megcsúszott, Szappanos szerencséjére Molnár Csaba a kapufa mellé sodorta a játékszert.

70. perc: Bakos indításával Makrai lódult meg a balösszekötő helyén, Szappanos a tizenhatoson kívül lábbal röviden mentett, Bakos pedig 30 méterről az üres kapuba gurított.

76. perc: Szöllösi szabadrúgását Gróf bravúrral hárította.

77. perc: Fodor helyett Horváth Péter folytatja a játékot a vendégeknél.

80. perc: Baloldali zalaegerszegi szöglet után Városi Viktor 5 méterről a hálóba lőtt, 2-2.

83. perc: Cserél csapatunk, Oldal Tibor helyett Mihály Dávid folytatja.

87. perc: Baranyai baloldali beadását Forgács röviden fejelte ki, Bakos 20 méteres lövése épphogy elkerülte a jobb alsót.

88. perc: Forgács a tizenhatos előtt buktatta a gólhelyzetben kitörő Makrait, azonnal megkapta a piros lapot. Bakos szabadrúgása azonban a sorfalról bedobásra pattant.

89. perc: Makrai gyötörte középre a labdát jobb oldalról, a középen érkező Kocsis Gábor 2 lépésről a léc alá bombázott, 3-2.

3 perc a  hosszabbítás.

94. perc: Mihály Dávid jobboldali beadását Molnár Tibor 2 lépésről a kapu mellé lőtte.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020