A kupában elértük a célt, jöhet a bajnoki

Szerzo:
Feltoltve: 2015.október 15
Gól

Mint köztudott, szerdán délután, a Magyar Kupa 3. fordulójában 3-1-es győzelmet arattunk az NB III-as Dorog otthonában, s ezzel bejutottunk a legjobb tizenhat közé.

- A célunkat elértük, kilencven perc alatt kiharcoltuk a továbbjutást, s ez dicséretes – vélekedett egyet aludva a győzelemre vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Tudtuk, házigazdánk az előző körben kiverte az NB II bajnokesélyesét, a listavezető Gyirmótot, azaz nagyon észnél kell lennünk. Az első félidőben meg is szereztük a vezetést, ám sajnos a szünet után az “öltözőben maradtunk”, egyenlített is a Dorog. Kezd idegesítő lenni, hogy a második játékrészek elején rendszeresen “bealszunk”, s pontrúgások után gólt kapunk. Ez mindenképpen tanulságul kell, hogy szolgáljon a jövőre nézve.

Egy óra elteltével jöttek a szokásos cserék …

- Előre eltervezett cserék voltak, Kocsis Gabinak, Oldal Tibinek és Sötét Dávidnak is játéklehetőséget akartunk adni a kupameccsen. Így is jó néhány olyan játékos, aki a kezdőben szokott szerepelni (Racskó, Domján, Dulló, Hajdú, Fényes, Gróf, Makrai, Bartos), ezúttal az oldalvonalon kívülről nézte végig a találkozót. Mindvégig érezhető volt egyébként, ha az utolsó passzoknál jobban összpontosítunk, hamarabb eldönthettük volna a meccs sorsát. A második gólunk parádésra sikeredett, Wild Tomi keresztlabdáját Mihály Dávid kapásból, ballal bombázta a kapuba, majd miután néhány perc elteltével Oldal Tibi is betalált, akár le is fújhatta volna a játékvezető a mérkőzést.

A heti célkitűzés első részét teljesítettük …

- … most már jöhet a bajnoki. A Zalaegerszeg ellen nehéz dolgunk lesz, de pontra, pontokra van szükségünk, hogy a folytatásban ne kelljen különösebben izgulnunk. Ma délelőtt, holnap délután edzünk, majd a Vác elleni találkozóhoz hasonlóan pénteken este összetartás lesz a csapat számára. Akkor bejött …

A szombati bajnoki 18 órakor kezdődik Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>