Nehéz hét vár csapatunkra

Szerzo:
Feltoltve: 2015.október 13

A múlt heti, tétmeccs nélküli időszak után kimondottan nehéz napok elé nézünk: szerdán Magyar Kupa, szombaton bajnoki találkozó vár játékosainkra. És egyik sem ígérkezik könnyűnek!

Kezdjük a holnapival. A kupában immár a legjobb 16 közé jutás a tét, s  mindezt Dorogon érhetik el Molnár Tibiék. Annak ellenére, hogy vendéglátónk csupán a harmadosztályban szerepel, nem lesz sétagalopp az összecsapás. Tizenegy forduló elteltével csak a két élvonalbeli klub fakója, a Videoton II és  a Ferencváros II, valamint az NB I-ből nyáron száműzött Győri ETO előzi meg a Nyugati csoport negyedik helyén tanyázó egykori bányászcsapatot. A Németh Szabolcs dirigálta gárda háromszor maradt pont nélkül az ősszel, miközben hat alkalommal is győztesen hagyta el a pályát, a hét végén például a kis-MTK-t fektette két vállra. Soraiban olyan rutinos futballista is található, mint a hosszú élvonalbeli múlttal rendelkező Sitku Illés.

A szerdai összecsapás 14 órakor kezdődik Dorogon, a játékvezető Radványi Ádám, segítői Máyer Gábor és Török Katalin lesznek. Amennyiben döntetlennel ér véget a rendes játékidő, 2×15 perces hosszabbításra, majd szükség esetén tizenegyes-rúgásokra kerül sor.

Alig hetvenkét órával a kupameccs után pedig az NB II-es bajnoki cím egyik várományosát, a Zalaegerszegi TE együttesét fogadjuk bajnoki összecsapáson, Csákváron. Az se tűnik leányálomnak …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020