Jövőre szigorodnak az előírások a fiatalítás érdekében

Szerzo:
Feltoltve: 2015.október 13
mlsz

Telkiben tartotta rendkívüli küldöttközgyűlését a Magyar Labdarúgó-szövetség. Az esemény apropóját kizárólag technikai jellegű döntések adták, így több ponton módosult a szövetség alapszabálya – írja az mlsz.hu.
A közgyűlés előtt Csányi Sándor, az MLSZ elnöke beszédében köszöntötte a résztvevőket, és kijelentette, a szövetség felgyorsítja a fiatal magyar játékosok szerepeltetésének elősegítésével kapcsolatos tevékenységét.
„Ragaszkodunk az irányelveinkhez, nem engedünk például abból, hogy az NB II-ben igenis azoknak a tehetségeknek kell futballozniuk, akik még nem férnek oda a legjobb tizenkét magyar klub keretéhez, de játéklehetőség esetén fejlődésre képesek. A fönnmaradó töredékpénzekből azon egyesületeket jutalmazzuk, akik követik a magyar futball jövője szempontjából fontos irányelveket, és berakják a csapatukba a fiatal magyarokat” – fogalmazott az MLSZ elnöke.
Mint elmondta, a szövetség az NB I és az NB II jövő évi versenykiírásba beépíti a játékosok szerepeltetésével kapcsolatos szigorúbb előírásokat.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>