Csipkedik magukat a srácok

Szerzo:
Feltoltve: 2015.október 9

A hét végi, Balmazújváros ellen elszenvedett vereséget követően kellett egy kis idő, mire magunkhoz tértünk. Mert hiába voltunk partiban mindvégig a hazaiakkal, a háromgólos “zakó” után magyarázkodásnak tűnik az egész …

– … pedig így igaz, 2-1 után a hazaiak kapusa két akkora védést mutatott be, mely döntően befolyásolta a találkozó végeredményét – vélekedett még napokkal később is a látottakról vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Ha csak az egyik bemegy, azaz egyenlítünk, meggyőződésem, hogy felőröltük volna vendéglátóinkat. A mi ziccereink kimaradtak, az újvárosiak egyik kontrája viszont ült, s a 3-1-el el is dőlt a meccs. A negyedik találat már a 93. percben esett, középkezdésre sem maradt idő.

A hangulatra érthetően mindez rányomta bélyegét. Hogy teltek az elmúlt napok annak fényében, hogy ezúttal nem lesz bajnoki forduló a hét végén?

– Éppen ezért két edzőmérkőzésen is pályára léptünk szerdán: Dunaújvárosban 2-2-re végeztünk, míg a Gárdonyt 8-2-re legyőztük hazai környezetben. A sérültek kivételével mindenki pályára lépett. A srácok egész héten tisztességesen csipkedték magukat, úgy látom, túl tették magukat az újvárosi vereségen. Ezt jó jelnek tekintem, hiszen a jövő héten két fontos tétmeccs is vár ránk.

Ma még kettőt edz a csapat, a szombatot és vasárnapot viszont megkapják szabadnapnak a játékosok. A jövő héten aztán szerdán, Dorogon, Magyar Kupa-meccsen, majd szombaton a Zalaegerszeg ellen, bajnoki összecsapáson bizonyíthatja együttesünk, valóban átszaladt rajtunk az újvárosi “pofon”.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020