Bemutatjuk ellenfelünket: Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

Szerzo:
Feltoltve: 2015.október 2

A másodosztályú bajnokság kilencedik fordulójában ismét hosszú utazás vár csapatunkra: az ország keleti csücskébe, Balmazújvárosba látogatunk szombaton délután.

Vendéglátónk az egész NB II-es mezőny egyik legkiegyensúlyozottabb csapatának számít, mióta Feczkó Tamást nevezték ki vezetőedzőnek idén márciusban. Az akkor tök utolsó, a bentamaradó helytől 10 pontra leszakadva tanyázó gárda egycsapásra elkezdett futballozni és óriási hajrát kivágva, kiharcolta a bentamaradást. A nyáron szinte kicserélődött a fél kerete, az összes idegenlégióstól megváltak Balmazújvárosban, s helyükre tehetséges fiatalok érkeztek. A jelenlegi NB II-es mezőnyben a Kamilla Gyógyfürdő az egyetlen együttes, mely az összes bajnoki összecsapáson élt a fiatal-szabály adta lehetőséggel és valamennyi találkozóján kezdőként szerepeltetett három 20 év alatti fiatalt. Hogy jó munkát végeznek a klubnál bizonyítja, mindez nem megy az eredményesség rovására, a 2015-16-os bajnokság eddig eltelt időszakáig csupán a Zalaegerszeg és a Szolnok elleni idegenbeli meccsen nem sikerült pontot szerezniük.

Bár nem verhetetlen csapat a Balmaz, nagyon oda kell figyelnünk, ha pontot, pontokat akarunk szerezni ellene. Különösen a hajrában veszélyes hazai környezetben, a Mezőkövesd, a Dunaújváros, és a Sopron ellen is vesztett állásból fordítva – a Váccal szemben az egygólos összecsapáson -, az utolsó percekben csikarta ki a győzelmet, illetve a döntetlent.

A szombaton 15 órakor kezdődő összcsapást Farkas Tibor vezeti, segítői Pápai Zoltán, illetve Vígh-Tarsonyi Gergő lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020