Ezt várom a fordulótól: Molnár Csaba

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 18

Még mindig Szalai Tamás számít a “totókirálynak” a szezon eleje óta tartó tippversenyben. Most Molnár Csabi próbálhatja meg letaszítani a képzeletbeli trónról a csapatkapitányt. Ezt várja Csaba a fordulótól:

Budaörs-Szeged x

Jó passzban van az újonc, de úgy gondolom, az elmúlt meccsek szerencse-sorozata most megszakad, a masszív Szeged ponttal távozik.

Szigetszentmiklós-Kisvárda x

Játszó csapat a Kisvárda, ám a műfűvel és a hazaiak keménységével meggyűlik a baja.

Balmazújváros-Sopron 1

A forduló talán legegyértelműbb meccse: a Balmaz jobb csapat, s ezt a pályán érvényre juttatja.

Vác-Szolnoki MÁV 2

Ha a Szolnok komolyan gondolja a feljutást, most már nem hibázhat az ilyen meccseken, szerintem a kék-fehérek visszatalálnak a régi kerékvágásba. Remélhetően Gajdi góljaival besegít nekünk is, hiszen az újonc a mi egyik potenciális vetélytársunk a bentmaradásért zajló küzdelemben.

Mezőkövesd-Gyirmót 1

Két alapemberét elveszítette a Gyirmót és ez közel egyforma képességű csapatok esetében komoly érvágás. Emiatt, illetve a hazai pálya miatt kövesdi győzelmet várok a rangadón.

Ajka-Soroksár 1

Otthon mindenkire veszélyes az Ajka, a Soroksár pedig annak ellenére, hogy jól igazolt a nyáron, még mindig nincs egyben.

Siófok-Zalaegerszeg 2

Mára bebizonyosodott, a ZTE reális eséllyel küzd a dobogóért, a hazaiak pedig hullámzó teljesítményt nyújtanak, ez pedig vendég sikert vetít előre.

Dunaújváros-Aqvital FC Csákvár 2

Nem a kincstári optimizmus mondatja velem, hogy mi nyerünk, hanem az egész héten tapasztalt edzésmunka. Úgy érzem, ismét elkapjuk a fonalat, s ha nagy küzdelemben is, de begyűjtjük a három pontot.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020