Eredménymustra: egyre tömörebb a mezőny

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 14

A hatodik forduló mérkőzéseit rendeztk meg a hét végén az NB II-es labdarúgó bajnokságban. Eddig is tudtuk, hogy rendkívül kiegyenlített a mezőny, melyet a mostani eredmények is alátámasztanak, így egyre szorosabb az állás a táblázaton.

A forduló legnagyobb meglepetését az újonc Budaörs szerezte, mely kihasználva kettős emberelőnyét – Simon Attilát és Völgyi Dánielt is kiállította a játékvezető -, simán legyőzte a listavezető Gyirmótot. A két nyeretlen együttes csatájából a Sopron jött ki jobban, hazai környezetben begyűjtötte a három pontot, így már csak a Vác gárdájának nincs sikerélménye a szezonban. Az Ajka idegenben is masszív volt, megérdemelten végzett döntetlenre Kisvárdán, míg a Szigetszentmiklós hiába vezetett a Szeged otthonában, a hazaiak a hajrában megfordították a meccset. A Soroksár már, már győztesnek tűnt a Siófok ellen, ám végül a Balaton-partiak egyenlíteni tudtak. A Szolnoki MÁV jó rajt után megtorpanni látszik, ezúttal csak döntetlenre végzett a Tiszaligetben a Dunaújváros ellen. A kör utolsó találkozóján a Zalaegerszeg megfosztotta hosszú veretlenségi sorozatától a Balmazújvárost, s ezzel végképp bejelentkezett a feljutásért vívandó harcba.

Eredmények: Budaörs-Gyirmót 4-1, Kisvárda-Ajka 0-0, Szeged-Szigetszentmiklós 3-2, Sopron-Vác 1-0, Szolnoki MÁV-Dunaújváros 1-1, Soroksár-Siósfok 1-1, Zalaegerszeg-Balmazújváros 2-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020