Vége: Aqvital FC Csákvár- Mezőkövesd Zsóry FC 1-3 (0-3)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 12

A labdarúgó NB II.  hatodik  fordulójában a bajnokesélyes Mezőkövesd együttesét fogadjuk. A hazai szakvezetés igencsak belenyúlt a megszokott kezdőcsapatba, hiszen a három fiatal szerepeltetése érdekében csak a padra ültethette Molnár Tibort, Kocsis Gábort és Mihály Dávidot is. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy Domján Attila sérülés miatt továbbra sem tudja vállalni a játékot, igencsak tartalékosnak tűnik együttesünk.

Aqvital FC Csákvár-Mezőkövesd Zsóry FC 1-3  (0-3)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Szőts Gergely (Medovarszki, Kepe)

Csákvár: Gróf – Hajdú, Vaszicsku (Kocsis G., szünetben), Dulló, Baranyai – Szalai – Oldal (Molnár T., 34.), Bakos (Mihály D., 75), Molnár Cs., Bartos –  Makrai.Edző: Toldi Gábor.

Mezőkövesd: Dombó – Nagy J., Dvorschák, Devecseri, Fótyik – Takács P., Szeles – Heffler (Tóth L.,88.), Rácz F., Molnár G. – Máté ( Harsányi, 62.). Edző: Benczés Miklós.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi tiszta sárgában, a vendégek fekete szerelésben léptek pályára.

2. perc: Molnár Csabát buktatták a tizenhatos bal sarkánál, Bakos szabadrúgása azonban levágódott a sorfalról.

6. perc: Szalai Tamás ötven méteres keresztlabdája után Oldal Tibor remekül centerezett a jobb oldali alapvonalról, Molnár Csaba öt méteres pörgetését Dombó nagy bravúrral hárította.

7. perc: Molnár Csaba remek labdával ugratta ki a jobbösszekötő helyén kilépő Makrait, akinek tíz méteres lövését Dombó újfent bravúrral mentette.

8. perc: Bartos Julián a balösszekötő helyéről tíz méterről lőtt, Dombó a rövid saroknál biztosan hárított.

11. perc: Rácz Ferenc célozta meg 25 méterről a bal alsó sarkot, Gróf azonban vetődve szögletre tenyerelte a labdát.

13. perc: Hajdú sodorta el Ráczot a tizenhatos vonala előtt, sárga lapot kapott érte. Máté középről elvégzett szabadrúgása szinte leborotválta a felső lécet.

16. perc: Vaszicsku csúszott el saját térfelünk közepén, így Máté egyedül vezethette a labdát Grófra, ám mielőtt lőhetett volna Dulló utolérte és úgy sikerült tisztázni előle, hogy kirúgás lett a ziccer vége.

19. perc: Vaszicsku röviden fejelte ki a középre felívelt labdát, Takács lecsapott rá, azonnal szöktette az egyedül kilépő Rácz Ferencet, aki higgadtan helyezett a bal alsóba, 0-1.

23. perc: Bakos Szabolcs 25 méteres nagy erejű lövését Dombó nagy vetődéssel tolta szögletre.

25. perc: Elaludt Medovarszki János, jókora fáziskéséssel intette be Máté János leshelyzetét, így az időközben kialakult ziccer nem véletlenül borzolta a nézők idegeit.

26. perc: Fótyik Dominik késve lépett oda Oldal Tibornak, ezáltal fejbe rúgta a hazaiak villámléptű szélsőjét, majd ugyanazzal a lendülettel letarolta Szalai Tamást is, ám Szőts Gergely játékvezető egyszer sem látott okot a beavatkozásra.

30. perc: Makrai Gábor a tizenhatos bal sarkáról bátran vállalkozott lövésre, labdája felpörgött Dvorschákon és életveszélyesen csapódva a háló tetején landolt.

31. perc: Vaszicsku lába fölött átpattant a labda, így Takács került lövőhelyzetbe, ám 16 méterről nem találta el a kaput.

34. perc: Oldal Tibor helyére Molnár Tibor érkezik csapatunkba.

40. perc: Molnár Gábor jobboldali beadásánál Máté megelőzte a késlekedő Vaszicskut, a rövid sarokról leadott lövését elsőre Gróf még bravúrral hárította, a kipattanót azonban a vendégek centere biztosan vágta a léc alá, 0-2.

44. perc: Bakos Szabolcs 20 méteres élesen kapu elé lőtt labdája Makrai lábáról a bal kapufa mellé pattant.

45. perc: Vaszicsku teljesen feleslegesen buktatta Hefflert a tizenhatoson belül, a jogos tizenegyest Máté a jobb sarokba bombázta, 0-3.

Vége az első félidőnek.

Szünetben kaptuk az információt, a Fótyik Dominik által fejbe rúgott Oldal Tibort a mentők kórházba szállították.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, Vaszicsku helyett Kocsis Gábor lépett pályára.

46. perc: Dvorschák buktatta a tizenhatos előtt Molnár Tibort, a szabadrúgásból Szalai Tamás a bal felső sarokba bombázott, 1-3.

48. perc: Fótyik bal oldali beadását Máté János 8 méterről a bal kapufára fejelte, a kipattanó labdát Dulló a gólvonalról vágta a mezőnybe.

51. perc: Kocsis, Molnár Tibor, Molnár Csaba háromszögelés után a tizenhatosról leadott lövés a bevetődő devecseriről pattant a mezőnybe.

52. perc: Bakos jobb oldali szögletét Szalai 8 méterről centikkel fejelte a hosszú felső sarok mellé.

54. perc: Molnár Csabát húzták vissza a mezénél fogva a tizenhatoson belül, a játékvezető azonban jóindulatúan továbbot intett.

55. perc: Molnár Csaba bal oldali szögletét Makrai csúsztatta meg a rövid saroknál, a vendég védők a hosszú kapufánál a gólvonalról vágták ki a labdát.

62. perc: A vendégeknél Máté helyett Harsányi folytatja a játékot.

65. perc: Heffler bal oldali szögletét Devecseri 8 méterről középről alig fejelte fölé.

71. perc: Molnár Csaba 18 méteres bal sarokra tartó lövését biztosan hárította Dombó.

80. perc: Cserél a vendég csapat: Molnár Gábor helyett Polényi folytatja a játékot.

86. perc: Molnár Tibor cikázott át a mezőkövesdi védelmen, 16 méteres lövését Dombó vetődve hárította.

87. perc: Mihály Dávid keresztlabdája után Bartos Julián került óriási helyzetbe, a balösszekötő helyéről 10 méterről leadott lövését azonban Dombó bravúrosan fölé tenyerelte.

88. perc: Cserél a Mezőkövesd, Heffler helyett Tóth László lép pályára.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020